Upcoming

Het Karhu ‘Ursa Major’ Pack dropt op 22 oktober

21 oktober 2021 16:00
Het Karhu ‘Ursa Major’ Pack dropt op 22 oktober

Het Karhu ‘Ursa Major’ Pack komt uit op vrijdag 22 oktober. In het pack zitten vier paar sneakers in verschillende kleurenschema’s.

Karhu ‘Ursa Major’ Pack

Ursa Major is een andere benaming voor de Grote Beer. De Grote Beer is een sterrenbeeld aan de hemel in het Noordelijk Halfrond. Het helderste stuk van de Ursa Major wordt ook wel de Steelpan genoemd. Deze zeven sterren kunnen helpen met oriëntatie.

De weg vinden door gebruik te maken van de stand van de zon, maan en sterren is al van oudsher bekend. Sindsdien zijn mensen altijd op zoek geweest naar het onbekende. Ze kwamen op nieuwe plekken op de aarde, maar ook in het universum.

Het Karhu ‘Ursa Major’ pack viert de connectie tussen de Grote Beer en de Karhu beer. De grootste inspiratiebron voor dit pack was de drang van de mensheid om te blijven ontdekken.

Ursa Major pack

Karhu Synchron Classic ‘Lily White’ | F802664

De Karhu Synchron Classic ‘Lily White’ heeft verschillende materialen op het bovenwerk. Canvas, suède en leer maken alledrie onderdeel van het ontwerp. De tong en de kraag zijn van canvas en zijn in het geel. De toebox en een deel van de zijkant is gemaakt van geperforeerd leer in het bruin.

Rondom de veters zit een suède overlay in het donkerblauw. Onder deze overlay zit een zwarte omlijning. Rondom de hiel en de neus zitten overlays in een crème kleur van leer. De mudguard is zalmroze en bevat het Karhu logo. Dit logo is ook te vinden op de hiel, naast de veters en op de tong.

De middenzool is wit met diverse spikkels er op. De buitenzool is zwart.

Karhu Synchron Classic Urja Major pack

Karhu Synchron 'Lily White' - URSA Major Pack

F802664 · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders

Karhu Aria 95 ‘Dawn Blue’ | F803078

De Karhu Aria 95 ‘Dawn Blue’ maakt gebruik van dezelfde materialen als het model hierboven. De kraag en de tong zitten aan elkaar vast en hebben een lichtgrijze kleur. Het onderste element van de zijkant is geel met een donkergrijze overlay daarboven. De overlay boven het donkergrijze element is donkergroen en loopt door tot de toebox.

De overlays rondom de hiel, de neus en veters zijn gemaakt van suède en zijn in het lichtgrijs. De middenzool van dit silhouet is in een crème kleur met spikkels. De buitenzool is zwart.

Karhu Aria 95 'Dawn Blue'

Karhu Aria 95 'Dawn Blue' - URSA Major

F803078 · Prijs vanaf €91,-

Naar alle aanbieders

Karhu Legacy 96 ‘India Ink’ | F806023

De Karhu Legacy 96 ‘India Ink’ is minder kleurrijk dan de andere paartjes in het Ursa Major pack. Het materiaalgebruik daarentegen is wel hetzelfde. Op het bovenwerk wordt gebruik gemaakt van canvas, mesh en suède.

De basis van deze colorway is gemaakt van mesh en canvas en is in een donkergrijze kleur. Over de zijkant zit een donkerblauwe suède overlay in een abstracte vorm. Op de hiel zit een suède overlay in het crème. De sneaker wordt afgemaakt met zwarte overlays rondom de hiel en rondom de neus.

De middenzool is dezelfde crème kleur als het element op de hiel. De buitenzool bestaat uit verschillende kleuren. Het bovenste en onderste deel is donkerblauw. Onder de middenvoet zit geel.

Karhu Legacy 96 Ursa Major pack

Karhu Legacy 96 'India Ink' - URSA Major

F806023 · Prijs vanaf €87,-

Naar alle aanbieders

Karhu Legacy 96 ‘Trooper’ | F806024

De Karhu Legacy 96 ‘Trooper’ heeft hetzelfde consistente kleurenschema als de andere modellen. De basis van het bovenwerk is gemaakt van mesh en is in het zwart. De tong daarentegen is in het wit.

De suède overlay aan de zijkant is lichtgrijs. Op de hiel zitten witte en gele accenten. Deze springen er meteen uit door het gebruik van donkere kleuren. Rondom de hiel en rondom de neus zitten suède overlays in het donkergroen.

De middenzool is in het crème. De buitenzool bestaat uit twee kleuren, zwart en wit. Het witte element zit onder de middenvoet.

Karhu Legacy 96 'Trooper'

Karhu Legacy 96 'Trooper' - URSA Major

F806024 · Prijs vanaf €125,-

Naar alle aanbieders

Het Karhu ‘Ursa Major’ pack dropt op vrijdag 22 oktober om 00:00 uur. Wil jij deze release niet missen? Houd onze Instagram en releasekalender dan extra goed in de gaten.

The Turnover