Skip to content
Upcoming

Het Jordan Brand komt binnenkort met de Air Jordan 1 Mid ‘Euro Tour’

18 mei 2020 15:15
Het Jordan Brand komt binnenkort met de Air Jordan 1 Mid ‘Euro Tour’

De Air Jordan 1 is de laatste tijd al in meerdere colorways verschenen. Jordan Brand en Nike ontwerpen samen hard door aan hun ‘Swoosh on tour’ collectie 2020. Deze zal een hulde uitbrengen aan Europa. Deze nieuwste Air Jordan 1 ‘Euro Tour’ beschikt over een subtiel design maar heeft toch een paar spetterende details. We moeten nog even wachten voordat dit plaatje uitkomt, maar dit wordt zeker een geslaagde release!

Het klassieke Air Jordan 1 model is oorspronkelijk ontworpen voor basketbal legende Micheal Jordan. De sneaker is al snel razend populair geworden buiten het basketbalveld als lifestyle sneaker. Je moet er altijd snel bij zijn als je een paartje wil scoren, want de sneakers zijn altijd binnen no-time uitverkocht.

Air Jordan 1 Mid Euro Tour | CW7589-100

Deze colorway van deze Air Jordan 1 ‘Euro Tour’ beschikt over een overall wit bovenwerk. De sneaker is gemaakt van glad leer met een klein gedeelte wit mesh op de enkel. Aan de sneaker zijn nog een paar verschillende details toegevoegd. Zo is er een witte mini Swoosh te vinden bij de teen en is de grote Swoosh ‘gebroken’. Daarbij is er ook nog de kleur rood te zien in het Wings-logo en in de inlegzolen. Als we verder gaan naar de zool zien we dat deze is afgewerkt met een witte kleur en gemaakt is van rubber. Om het design echt af te maken is er een chrome-plaatje toegevoegd aan de hiel met hierop 12 Europese steden, waaronder Londen, Amsterdam en Rome.

We verwachten dat deze sneaker in de zomer van 2020 zal releasen. Een exacte datum hiervoor is nog niet bekend. Houd daarom in de tussentijd onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van deze release en check tot die tijd hieronder de afbeeldingen. Download ook de Sneakerjagers app in de appstore!

Air Jordan 1 Mid 'Euro Tour'

CW7589-100 · Prijs vanaf €199,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Mid Euro Tour
Air Jordan 1 Mid Euro Tour
Images by Nike