Skip to content
Staff Picks

Het is tot wel 70% Summer Sale bij About You

5 juli 2021 11:59
Het is tot wel 70% Summer Sale bij About You

Het is Summer Sale bij About You! Je kunt genieten van tot wel 70% korting op verschillende artikelen. De Sale start op maandag 5 juli en duurt tot zaterdag 10 juli 2021 om uiterlijk 23:45 uur.

About You heeft een groot assortiment gevuld met kleding, footwear en accessoires. Don’t worry als je moeite hebt om een keuze te maken tussen al deze producten. Om jou te helpen hebben wij onze favorieten voor zowel heren als dames hieronder opgesteld. Als je alvast zelf een kijkje wil nemen, kun je op de onderstaande knop klikken. Happy Shopping!

Dames artikelen

Kleding

About You heeft een groot aanbod aan kleding. Je kunt de stijl zelf aan klikken of je favoriete merken filteren.
In deze selectie heb ik voor rustige beige en khaki tinten gekozen en een zwarte jurk die je overal naartoe kunt dragen. De items zijn trendy en goed te stijlen. De gouden oorbellen maken elke look af. Hopelijk zit er iets voor jou tussen! Klik op de afbeeldingen om te shoppen.

Edited Mina Jurk
Edited Mina Jurk
Edited Jeans 'Elorah'
Edited Jeans ‘Elorah’
Missguided gebreid vest
About You NA-KD Top
NA-KD Top
Edited Pantalon 'Leona'
Edited Pantalon ‘Leona’
Edited 'Camella' oorbellen
Edited ‘Camella’ oorbellen

Footwear

Of je nou van streetwear, classy of sportieve wear houdt. About You heeft het allemaal! In de sale vind je sneakers, plateau sandalen en laarzen van verschillende merken. Via de filter kun je zelf kiezen wat voor een type schoen of welk merk jij wil bekijken. Bekijk hieronder mijn selectie. Hopelijk zit er iets leuks voor jou tussen! Klik op de afbeeldingen om te shoppen.

About You sale LeGer muiltjes 'Charleen'
LeGer muiltjes ‘Charleen’
BRONX Sneakers laag 'BUBBLY-SPIKE'
BRONX Sneakers laag ‘BUBBLY-SPIKE’
About You sale Ca Shott boots
Ca Shott boots
About You Nike sneakers laag 'Air Zoom-Type'
Nike sneakers laag ‘Air Zoom-Type’

Heren artikelen

Kleding

Ook voor mannen is er een groot aanbod aan kleding beschikbaar. Er zijn genoeg zomerse outfits te combineren en natuurlijk ook wat warmere outfits voor de regenachtige dagen. Daarnaast worden er verschillende merken verkocht zoals, Tommy Hilfiger, Guess, Lacoste en nog veel meer. Check of hier iets voor jou tussen zit of kijk zelf verder in de sale. Klik op de afbeeldingen om te shoppen.

Selected Homme shirt
Selected Homme shirt
About You sale Vans broek 'RANGE 18'
Vans broek ‘RANGE 18’
Only & Sons jeans ‘ONSLOOM’
Lacoste shirt
Lacoste shirt

Footwear

About You heeft wat voor iedereen! Wil je een classy, streetwear of comfortabele fit dragen, dan kun je dit zelf filteren. Bekijk hier mijn top vier favorites. Klik op de afbeeldingen om te shoppen.

Nike sneakers hoog ’77 Suede’
Camper sportieve veterschoen
Camper sportieve veterschoen
Puma sneaker lila
Puma sneaker lila
Nike EVO VaporMax

Hopelijk heb je wat leuks uit deze blog kunnen halen. Share de sale met je vrienden, zodat zij ook kunnen profiteren van de hoge kortingen. Ben jij benieuwd naar nog meer sale blogs? Houdt dan onze nieuwspagina in de gaten. Als je actief bent op Twitter kun je ons daarop in de gaten houden voor de laatste sneaker leaks. Klik hier en volg ons op Twitter!