Sneakerjagers Logo
Watch

DJ Irie – The Turnover Episode 4

24-07-2021

Het is zaterdagmiddag 16:00 uur en dat betekent dat de vierde aflevering van The Turnover online staat. Deze aflevering staat nu live op de Sneakerjagers Radio. The Turnover is een nieuwe muziekshow met DJ Turne. Via de Mixcloud van Sneakerjagers kan je deze show ook beluisteren. Deze week heeft Turne DJ Irie te gast om een plaatje mee te draaien.

The Turnover

The Turnover is een nieuwe show op de Sneakerjagers Radio. Op elke zaterdag om 16:00 uur in de middag komt er een gloednieuwe aflevering van deze muziekshow online. Een aflevering duurt gemiddeld een halfuurtje.

In deze muziekshow staat DJ Turne achter de draaitafel plaatjes te draaien. Elke aflevering wordt een grote verassing. Turne kan namelijk gasten ontvangen. Hij maakt dan muziek met de gasten of de gasten spelen een showtje.

The Turnover wordt opgenomen bij DJ Turne thuis in Amsterdam. Voorafgaand aan de afleveringen eten de gasten samen met Turne een zelfgemaakte maaltijd. Elke week wordt het uitkijken geblazen naar de zaterdagmiddag.

De derde aflevering kwam op 17 juli uit. In deze aflevering was DJ Friss te gast bij Turne. Klik op de knop hieronder om deze aflevering te bekijken.

De vierde aflevering van The Turnover staat nu online met DJ Irie als gast.

DJ Irie

DJ Irie is geboren en opgegroeid in São Paolo in Brazilië, maar woont momenteel in Groningen. In 1997 begon Irie met achter de draaitafels staan. Een jaar later deed hij al mee aan DJ-wedstrijden.

De muziekstijl van Irie wordt omschreven als ‘eclectisch’. Dit komt doordat hij hiphop, reggae, funk, soul, rock, breaks, dubstep en popmuziek met elkaar mixt. Hij heeft zijn eigen genre ontworpen.

Irie heeft veel prijzen gewonnen met DJ-wedstrijden. In 2004 en 2005 heeft hij de Dutch DMC DJ Championship gewonnen. In 2015 heeft hij de DMC Visual DJ Championship gewonnen.


De vierde aflevering van The Turnover is nu te beluisteren en te bekijken via de Sneakerjagers Radio. Wil je op de hoogte blijven van deze nieuwe muziekshow? Volg ons dan op Instagram en houd onze nieuwspagina goed in de gaten. Zo ben je altijd op tijd voor de nieuwste The Turnover aflevering.