Skip to content
Upcoming

Hét grote Nike Air Max 1 Limeade release overzicht

14 september 2020 18:00
Hét grote Nike Air Max 1 Limeade release overzicht

Zet je wekker maar alvast want zaterdag 19 september dropt de Nike Air Max 1 Premium ‘Limeade’. Een nieuwe versie van de AM1 Powerwall Lemonade uit 2006.

Nike Air Max 1 Premium ‘Limeade’

We hebben het er de afgelopen tijd al meerdere keren overgehad, de release van de Nike Air Max 1 Premium ‘Limeade’. In dit bericht gaan we het niet meer hebben over de unieke details van de sneakers. In dit bericht gaan we je juist helpen om die W op dit paartje te pakken. En natuurlijk verwachten we dat de vraag groot is en het aanbod wat kleiner, maar toch achten we de kans op die W toch redelijk groot! Zeker omdat de resellprijd voor de release al lekker laag licht, en dit meestal na de release nog verder naar beneden zakt. Dit klinkt helemaal top.

Ondanks dit zullen de meeste webshops de sneaker uitbrengen via een online raffle. Campen voor een shop zit er namelijk niet in door de huidige COVID situatie. Hieronder. vind je een overzicht van raffles, van Europese shops. Aangezien de meeste shops buiten Europa geen Nike release richting Europa mogen sturen.

Uitgelichte afbeelding: Afew Store

The Turnover