Skip to content
Upcoming

Het custom Air Jordan ”Animal” pack van The Shoe Surgeon

12 maart 2018 15:06
Het custom Air Jordan ”Animal” pack van The Shoe Surgeon

Wie is The Shoe Surgeon?

Deze vette custom sneakers van The Shoe Surgeon wil iedereen! Dominic Chambrone beter bekend als ‘The Shoe Surgeon’ is geobsedeerd met sneakers. Dominic wist niet goed hoe hij een carrière moest maken van zijn passie voor sneakers. Dankzij zijn ervaring met het maken van schoenen is hij begonnen met het customizen. Hij begon met het afdrukken van ontwerpen op t-shirts, die hij vervolgens aan elkaar naaiden. Ook begon hij te schilderen op sneakers. Langzamerhand werd het proces steeds uitgebreider en ging hij daadwerkelijk sneakers customizen.

De customized sneakers zijn altijd uniek en hebben een creatief design. Dominic heeft zichzelf ‘The Shoe Surgeon’ genoemd omdat hij met een scalpel in zijn hand de sneaker van een schoeisel tot de kernelementen ontleed.

The Shoe Surgeon ”Animal” Air Jordan pack

The Shoe Surgeon heeft nu de vetste sneaker ever ontworpen. Tegenwoordig is het Nike Animal pack een hype, helemaal terecht want de sneakers zijn zo tof! De Nike ”Animal” pack is mega exclusief en moeilijk om te krijgen, klik hier voor meer informatie.

Nu heeft Dominic een ”Animal” pack ontworpen op het model Air Jordan. De Air Jordan heeft hetzelfde design als op de Air Max 1. Beide hebben ze een volledig exotische dieren prints zoals pony haar, python of Horween leer. Het ”Animal” pack van zal de twee iconische Air Jordan 1 en Air Jordan 3 bevatten. Is het pack ”Animal” pack van Dominic leuker als die van Nike? Scroll verder naar beneden en oordeel zelf!

Het exclusieve pack van The Shoe Surgeon zal op 17 maart gereleased worden op zijn eigen website. De sneakers zijn niet voor iedereen weggelegd, er hangt wel een prijskaartje aan. Ben je geïnteresseerd in deze kicks? Houd de instagram  van The Shoe Surgeon in de gaten voor meer details.

Images by: The Shoe Surgeon