Skip to content
Upcoming

Het Berlijnse nachtleven komt naar de Nike Air Max 180 “BLN”

12 maart 2019 16:45
Het Berlijnse nachtleven komt naar de Nike Air Max 180 “BLN”

Nike gaat terug in de tijd met de Air Max 180 “BLN”. Met neon kleuren van roze en groen, is deze colorway een ode aan het Duitse nachtleven.

Geschiedenis Air Max 180

De Nike Air Max 180 is een echt OG sneaker. Deze sneaker werd bekend nadat Charles Barkley ze droeg tijdens de olympische spelen en vele NBA wedstrijden. De Air Max 180 was revolutionair. Met technologie gecombineerd, was deze sneaker licht en comfortabel tegelijkertijd. Ook had deze sneaker een zichtbare 180 graden Air systeem.

De details

Met een combinatie van roze en groene neon kleuren onder de grijze mesh upper is deze sneaker een echte ode aan het Berlijnse nachtleven en de architectuur. Het neon groen is terug te vinden op de tong en de Air Unit. De roze kleur is terug te vinden op de hiel en de awesome transparante voorkant van de outsole.

De Nike Air Max 180 “BLN” komt op Nike Air Max day (dinsdag 26 maart) uit bij Berlijnse retailers. Op zaterdag 30 maart komt de sneaker uit op de SNEAKRS app van Nike voor heel Europa.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike Air Max 180 Berlin 'Hyper Pink'

BV7487-001 · Prijs vanaf €165,-

Naar alle aanbieders