Skip to content
Upcoming

Het adidas Snakeskin pack brengt de animal trend weer helemaal terug

22 juli 2019 11:39
Het adidas Snakeskin pack brengt de animal trend weer helemaal terug

Het toevoegen van animal prints op sneakers werd een groot succes. Vele merken hebben deze trend met beide handen aangepakt en brachten verschillende packs uit waarin er diverse animal prints naar voren kwamen. De laatste tijd is het even stil geweest rondom deze trend, maar adidas brengt het nu weer helemaal terug door opnieuw een pack uit te brengen. Dit keer komen zij met het adidas Snakeskin pack, hierin vind je maar liefst 4 adidas silhouetten.

Eén van de vele merken die volop bezig zijn geweest met deze animal trend, is toch wel adidas. Dit Duitse sportmerk heeft namelijk al vele sneakers uitgebracht met telkens een andere dierenprint. Zo zagen we eerder dit jaar de adidas Continental 80 verschijnen in een ‘Leopard’ en ‘Black Panther’ colorway. Ook heeft adidas subtiele animal prints verwerkt op de adidas Falcon en Stan Smith. Deze drie modellen keren ook weer terug in het nieuwe adidas Snakeskin pack, samen met de adidas Adilette. Afgelopen week, vrijdag 19 juli, bracht adidas ook al een Snakeskin pack uit. Dit pack bevatte echter de adidas Yung-1, LXCON 94 en de Supercourt 90.

Het nieuwste Snakeskin pack

Het nieuwste Snakeskin pack van adidas bevat dus de adidas Stan Smith, de Continental 80, de Falcon en de Adilette. De Snakeskin print is te vinden op premium Italian Pellegrini leather en heeft een zwart/witte uitstraling. Daarnaast vind je op de 4 silhouetten verschillende overlays in diverse grijstinten. De upper van de Stan Smith is volledig voorzien van Snakeskin. Alleen het element op de hiel en de tong zijn voorzien van een egale, lichtgrijze kleur. Deze lichtgrijze tint sluit mooi aan op de klassieke, witte cupsole. Als we kijken naar de Contintental 80, zien we ook een upper die voornamelijk voorzien is van deze Snakeskin. De overlays op dit model zijn echter voorzien van een donkerdere kleur grijs. Deze kleur komt ook terug op de twee herkenbare strepen op de zijkant van de Continental 80.


adidas Stan Smith ‘Snakeskin’

adidas Snakeskin pack
Images by: adidas

adidas Continental 80 ‘Snakeskin’

adidas Snakeskin pack
Images by: adidas

Naast de adidas Stan Smith en Continental 80 komt er ook een bulky sneaker voor in het pack, namelijk de adidas Falcon. Hierbij is de basis van de sneaker voorzien van de Snakeskin print met daaroverheen grijs leren overlays en reflecterende elementen. Verder krijgt de adidas Adilette ook nog een Snakeskin make-over. De band van de badslipper is voorzien van de Snakeskin print. Daarbovenop zijn 3 grijze strepen geplaatst die de Adilette een modern en strak design geven.

adidas Falcon ‘Snakeskin’

adidas Snakeskin pack
Images by: adidas

adidas Adilette ‘Snakeskin’

adidas Snakeskin pack
Images by: adidas

Het nieuwste adidas Snakeskin pack zal op maandag 19 augustus wereldwijd releasen. Blijf onze releasekalender in de gaten houden voor het laatste nieuws over deze 4 silhouetten.