Skip to content
Upcoming

Het adidas Canvas Hoops Pack dropt nog dit lenteseizoen

4 mei 2020 12:15
Het adidas Canvas Hoops Pack dropt nog dit lenteseizoen

We hebben al heel wat nieuwe releases voorbij zien komen dit jaar van adidas. Nog net op tijd voor het lenteseizoen komen zij met een nieuw vintage pack. In dit adidas Canvas Hoops pack zitten drie klassiekers die komen uit de basketbaltraditie van de Three Stripes. De adidas Americana Hi en Low en de adidas Rivalry keren deze lente terug met een aantal kleine aanpassingen.

De adidas Americana is een van de meest populaire basketbal-silhouetten in de archieven van adidas. De sneaker werd voor het eerst gereleased in de jaren ’70 en werd al snel een hoofdrol in de American Basketball Association (ABA). Ook veel fans buiten het basketbalveld droegen de sneaker als casual.

Naast de adidas Americana keert ook de adidas Rivalry terug. Deze vintage styler kwam uit in de jaren ’80 en speelde ook een belangrijke rol in de American Basketball Association (ABA).

adidas Canvas Hoops Pack | EF6418 | EG5522 | EF6385

Allebei de sneakers zijn perfect vertaald naar het jaar 2020, zonder het oude silhouet te verwaarlozen. De adidas Americana zal verkrijgbaar zijn in een Hi en een Lo variant. De lage variant heeft een rode streep op het zijpaneel die past bij het ABA-logo uit de jaren 70 en 80. Het hoge model heeft daarentegen een blauwe streep gekregen, die ook weer perfect aansluit bij het ABA-logo van vroeger. Het bovenwerk bij beiden sneakers bestaat uit extra licht en luchtig canvas met een overlay van lichtgrijs suède op de neus. Op de tong is het klassieke ‘Americana’ logo terug te vinden met een paar kleine aanpassing en het design wordt afgemaakt met een strakke roomwitte buitenzool.

De adidas Rivarly heeft ook weer een extra licht en luchtig bovenwerk van canvas met daarbij een roomkleurige overlay van suède op de neus. De rode brug op de toebox geeft de sneaker wel een moderne uitstraling. Het Rivalry-logo is terug te vinden op de tong met de kleuren rood en blauw.

Dit adidas Canvas Hoops pack zal dit lenteseizoen nog uitkomen, de Americana Low is al verkrijgbaar! De sneakers zullen verkrijgbaar zijn op asphaltgold.com. De prijzen variëren tussen de €80,00 en €90,00 euro. Ben jij benieuwd welke sneakers er nog meer releasen deze lente? Neem dan een kijkje in onze releasekalender om geen enkele sneaker te missen.


adidas Americana Hi 'Canvas Hoops'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

adidas Americana Low 'Canvas Hoops'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

adidas Rivalry Low 'Canvas Hoops'

EF6418 · Prijs vanaf €77,-

Naar alle aanbieders
Images by asphaltgold