Skip to content
Win

Hang je vlag uit – het is Rainbow Week bij Sneakerjagers (+ Giveaway)

21 juni 2021 17:00
Hang je vlag uit – het is Rainbow Week bij Sneakerjagers (+ Giveaway)

Het is Pride maand, en je weet wat dat betekent – een heleboel sneaker en kleding collecties bedekt met regenbogen, empowering slogans en luide prints! Hier is een kort overzicht van de kleurrijke collecties tot nu toe –

We geven je deze week een overzicht van de beste sneakers in alle kleuren van de regenboog, zodat je er het hele jaar door mee kunt pronken. Rode, oranje, gele, groene, blauwe, paarse en roze sneakers komen allemaal aan bod (we weten dat roze niet in de regenboog zit, maar het zou er zeker in moeten zitten)!

Win een paar AJ1 Mid ‘To My First Coach’

We geven je ook de kans om een paar van de Air Jordan 1 Mid ‘To My First Coach’ sneakers te winnen! De sneaker bevat een mix van leer en suède, is voorzien van een getextureerde voorvoet en Swoosh voor een uniekere look, en heeft een prachtige combinatie van oranje, gele en blauwe pasteltinten.

Hoe deel te nemen

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is onze WMNS Instagram bezoeken, deze post hier liken, twee vrienden taggen in de comments en je bent klaar! Zorg ervoor dat je ons ook volgt (we zullen het controleren!).

Houd dus deze week ons sneaker nieuws in de gaten om jouw perfecte paar kleurrijke sneakers te vinden, en veel succes als je besluit mee te doen aan de wedstrijd!