Skip to content
Upcoming

Gucci brengt nieuwe Screener sneaker met een kristallen GG Ketting uit

4 maart 2019 13:20
Gucci brengt nieuwe Screener sneaker met een kristallen GG Ketting uit

Gucci’s nieuwste release van de Spring/Summer 2019 collectie is de Screener sneaker met een kristallen GG ketting.

Voordat deze uitvoering uitkwam, heeft Gucci nog drie andere colorways uitgebracht. Een screener sneaker met de bekende GG print, een blauw/oranje colorway en een witte met de groen/rode gucci strepen. Alle colorways zijn onderdeel van de Spring/Summer 2019 collectie.

Gucci’s Screener sneaker heeft een oude, afgetrapte look van een sneaker die al jaren in de kast ligt. Het is echter ook de bedoeling van Gucci om de sneaker een verouderd effect te geven. De Screener sneaker is geïnspireerd door klassieke sportschoenen uit de jaren ’70. De kristallen ketting is door een een lipje op de hiel gemonteerd tot aan de voorkant van de sneaker. Voorop de veters wordt de ketting nogmaals door een lipje gehaald, zodat het extra goed vast zit. Het is mogelijk om de ketting van de schoen af te halen. De upper is gemaakt van geperforeerd wit/off-white leer. Op de zijkanten van de sneaker staan de bekende groen/rode Gucci strepen.

Tot nu toe is de Screener sneaker met een kristallen GG ketting alleen verkrijgbaar via de Gucci website voor €1200,-. Als je naar beneden scrolt kan je nog meer informatie over de sneaker vinden samen met foto’s.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Gucci Screener sneaker met kristallen GG ketting

Prijs: €1200,-
Colorway: Wit/Off-White
Stylecode: 572192 0YI20 9582

>> Shop deze sneaker hier <<

Gucci Screener sneaker ketting
Gucci Screener sneaker ketting
Gucci Screener sneaker ketting
Gucci Screener sneaker ketting
Afbeeldingen: Gucci