Skip to content
Upcoming

Paperboy x New Balance brengen drie 801 colorways uit

8 februari 2020 14:00
Paperboy x New Balance brengen drie 801 colorways uit

New Balance start het nieuwe jaar goed. Met al een aantal exclusieve releases op de planning is het merk druk bezig zijn stempel op de sneakermarkt te zetten. Voor de volgende collab slaan New Balance hun handen ineen met Greenhouse en Paperboy Paris. Het trio brengt een drietal sneakers uit met daarnaast ook nog wat passsende apparel.

Het nog relatief jonge Greenhouse, een collectief van Footlocker waarmee ze zich focussen op de jongerencultuur, zorgt de laatste tijd voor veel toffe releases. Door toffe projecten en innovaties te combineren uit het voorfront van de cultuur ontstaan er een hoop interessante resultaten.

Paperboy Paris staat beter bekend als een super hip restaurantje in Parijs. Het staat bekend om zijn kleurrijke gerechten en design gerichte stijl waar ook nog eens heerlijk gegeten kan worden. Naast de culinaire specialiteiten maken ze hier en daar ook grafische ontwerpen.

De samenwerking tussen deze drie partijen beloofde bij de introductie op de Paris Fashion Week al direct veel goeds. Zo hebben ze gekozen voor het recentelijk teruggebrachte 801 model.

Paperboy
Paperboy Paris team

De pack bestaat uit 3 colorways die ieder staan voor een populair gerecht van Paperboy. De inspiratie kwam uit de Tuna Tataki Sandwich, een Gember limonade en de Coffee Latte. In alle colorways zien we de kleuren van deze gerechten duidelijk terugkomen.

De colorways

Bij de Coffe Latte denk je direct aan bruin en dat klopt ook! Het model zit vol verschillende bruine kleuren in combinatie met wit. De Gember Lemonade colorway is gemaakt van neon geel, citroen geel en een lichte roze kleur. De derde en laatste colorway is de drukste colorway. Deze variant zit vol felle kleuren, zoals paars, groen en roze.

Een vaste releasedatum is nog niet bekend. De eerste lading wordt uitgebracht via pop-up stores, daanra in de Greenhouse App en als laatst in Footlocker-winkels wereldwijd.

Paperboy
Images by: PaperBoy Paris
Paperboy
Paperboy
Paperboy