Skip to content
Brand

Gratis verzending ⚠️ exclusief bij Afew

28 september 2021 14:44
Gratis verzending ⚠️ exclusief bij Afew

Attentie, beste sneakerjagers! We hebben een nieuwe, exclusieve actie voor jou in samenwerking met onze vrienden van AFEW. Je ontvangt namelijk nu met onze speciale kortingscode gratis verzending op jouw volgende bestelling

Gratis verzending

Tot 30 september 2021 betaal je geen verzendkosten voor ALLE bestellingen in de online shop! Het enige wat je nodig hebt is de kortingscode: SNEAKERJAGERS. Voeg deze code toe bij het afrekenen en jouw pakketje wordt gratis verzonden.

Normaal gesproken biedt AFEW alleen gratis verzending aan bij bestellingen boven de €50. Met deze kortingscode valt deze vereiste weg en kun je zelfs de laaggeprijsde sale artikelen, accesoires en kleding afrekenen zonder verzendkosten.

Afew

Online winkel AFEW heeft een ruim aanbod aan kleding, sneakers en accesoires. Sinds 2008 verblijdt de winkel ons online maar ook lokaal in Düsseldorf met klassieke, maar ook gelimiteerde en exclusieve sneakers die bijna nergens anders verkrijgbaar zijn.

Naast de hipste sneakerstijlen en de meest gehypde releases, vind je er ook handige accessoires, goodies en niet te vergeten ook kleding! Naast de gebruikelijke street style merken, biedt AFEW ook haar eigen collecties aan.

Onder de merknaam AFEW Goods maakt het merk zijn eigen t-shirts en hoodies. In juli 2021, ontwierpen ze hun eerste sneaker met hun merk AFEW Goods.

Blader hier door het ruime aanbod van online winkel van AFEW en vergeet niet de code SNEAKERJAGERS te gebruiken voor gratis verzending bij het afrekenen. We zullen u hieronder meer vertellen over wat AFEW verzending zo speciaal maakt.

Gratis verzending en dan ook nog duurzaam

Als onderdeel van haar Store Eco Mission, werkt AFEW aan het transformeren van het productieproces om zo duurzaam mogelijk te zijn. Hierbij neemt het merk vele belangrijke stappen.

Natuurlijk zijn wij ons ervan bewust dat de textielindustrie niet een van de meest duurzame sectoren is. Maar wij vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan de vermindering van de totale uitstoot.

AFEW

Met dit doel heeft het team van AFEW al veel van hun dagelijkse stappen herzien en heeft het merk ook spannende projecten voor meer duurzaamheid gelanceerd. Een daarvan, is dat alle bestellingen tegenwoordig worden verzonden in een klimaatvriendelijke doos gat gemaakt is van graspapier.

Exclusieve Sneakerjagers code bij AFEW voor gratis verzending van bestellingen.

Om het wat makkelijker voor je te maken, hebben we een paar producten uitgezocht die je bij AFEW kunt kopen en met de kortingscode SNEAKERJAGERS kunt afrekenen.

Let op: De aanbieding is geldig tot 30 september 2021 op ALLE producten. De kortingscode is geldig voor de landen België, Luxemburg, Nederland, Duitsland en Oostenrijk.

Afew

Nike Blazer Mid 77 White Team Red

BQ6806-111 · Prijs vanaf €70,-

Naar alle aanbieders

Nike WMNS Air Force 1 Fontanka 'White'

DA7024-101 · Prijs vanaf €57,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 '07 Craft 'Dark Beetroot'

DB4455-100 · Prijs vanaf €93,-

Naar alle aanbieders

adidas ULTRA4D 'Arizona State'

FY3960 · Prijs vanaf €74,-

Naar alle aanbieders

New Balance MS327HR1

MS327HR1 · Prijs vanaf €94,-

Naar alle aanbieders

New Balance MS327V1 - Black with Slate

MS327RE1 · Prijs vanaf €85,-

Naar alle aanbieders

Renew Chuck 70

171662C · Prijs vanaf €45,-

Naar alle aanbieders

Adidas ZX 8000

H02110 · Prijs vanaf €90,-

Naar alle aanbieders


Houd onze socials in de gaten voor meer exclusieve promoties zoals deze. Op Instagram en op Facebook houden we je op de hoogte van spannende projecten, nieuwe releases, sales en nieuws uit de scene.

Ontdek waar en wanneer je de nieuwste sneaker releases kunt krijgen in onze releasekalender.