Skip to content
Upcoming

Golf Wang kondigt Golf le Fleur x Converse collab aan

20 oktober 2018 11:45
Golf Wang kondigt Golf le Fleur x Converse collab aan

Enige tijd geleden gingen er foto’s rond van een nieuwe colorway van een GOLF le FLEUR Chuck Taylor. De populariteit van deze sneaker is te danken aan de designer van de colorway: Tyler, The Creator. De collectie is nu officieel aangekondigd door Golf Wang en Converse.

De collectie bestaat uit een aardige hoeveelheid items. Zo komen er twee Chuck Taylor colorways én er komt een one star variant. Naast de twee sneakers komen er ook nog twee bijpassende anoraks uit.

Laten we als eerst kijken naar de Chuck Taylors. De eertse variant is gemaakt van een echt ouderwets materiaal: Jutte. Het Jute, wat een dik gewoven materiaal is, komt in de originele licht bruine kleur. De midsole en de toecap zijn beide uitgevoerd in een beige/crème kleur. Op de sidepannels en op de tongue van de sneakers staat Golf Le Fleur branding. De branding op de sidepannels zijn echter wel reversed.

De andere colorway van de Chuck Taylor lijkt erg veel op de Jute variant. Er zijn wel een aantal grote verschillen. Zo is er bij de tweede variant gebruik gemaakt van een Canvas materiaal in een offwhite kleur. De branding is op zowel de tongue en de side pannels op dezelfde manier toegepast. Toch is er nog een kleurrijk detail aan de midsole toegevoegd door een babyblauwe lijn over de hele breedte te laten lopen.

Als laatste, de Converse One Star is een lage variant van de Chuck Taylor. Het enige verschi is dat er geen branding maar de welbekende flower is geplaatst op de sidepannels. De release van de Burlap pack is bevestigd op 15 november 2018. Verdere informatie volgt nog.

Golf le Fleur

Golf le Fleur

Golf le Fleur
Images by Golf Wang

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.