Skip to content
Upcoming

GIVEAWAY// Zapatilla of the Week; De Air Max 90 ‘Grey/Pink’

25 mei 2020 15:16
GIVEAWAY// Zapatilla of the Week; De Air Max 90 ‘Grey/Pink’

In samenwerking met Foot District lichten wij deze week de Nike Air Max 90 ‘Grey/Pink’ uit, onze ‘Zapatilla of the Week’. Foot District is een beste winkels op het gebied van streetwear en sneakers en heeft ons deze week een pakketje gestuurd uit Spanje. Deze was deze week te zien een nieuwe aflevering van Zapatilla of the Week!

Nike Air Max 90 ‘Grey/Pink’

De Air Max 90 ‘Grey/Pink’ is een heerlijke sneaker voor de zomer door de geweldige combinatie van kleuren. Deze Nike Air Max 90 beschikt, zoals de naam al zegt, over een heerlijk bovenwerk met daarin de kleuren roze en grijs. Zo zien we roze bij de Nike branding op de tong, hak en natuurlijk de Swoosh. De mudguard is net als de outsole beige gekleurd. De midsole wordt weer heerlijk opgebroken door de roze kleur rondom de Air Unit.

Nike Air Max 90 'Grey/Pink'

CW7483-001 · Prijs vanaf €150,-

Naar alle aanbieders

GIVEAWAY

Wil je deze Air Max 90 ‘Grey/Pink’ hebben? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Samen met Foot District geven we deze namelijk weg! Wil je weten hoe je kan winnen? Check dan de video.

Zapatilla of the Week

Zapatilla of the Week is een show waarin we deze week een sneaker uitlichten die we hebben ontvangen van onze partner, Foot District, uit Spanje. Naast de sneaker delen we met jullie het laatste sneaker nieuws uit Spanje. Zo komen de releases van vorige week aan bod en heb ik het over het Foot District ‘Atelier’ in samenwerking met Vijz Bespokes. Zo zagen we de Nike Killshot OG SP in twee verschillende kleuren, en was er een restock van de Nike Blazer Mid ’77 Sketch. Check hieronder de releases!

Nike Killshot OG SP 'Midnight Navy'

CU9180-102 · Prijs vanaf €169,-

Naar alle aanbieders

Nike Killshot OG SP 'Gym Red'

CU9180-101 · Prijs vanaf €30,-

Naar alle aanbieders

Nike Blazer Mid 77 Sketch 'Black'

CW7580-101 · Prijs vanaf €180,-

Naar alle aanbieders

Check ook de blog over het verhaal van Foot District op Sneakerjagers!