Events

GIVEAWAY! ‘A Letter to Vijz’ Air Max 1 ❤️Valentine’s Special

10 februari 2021 14:33
GIVEAWAY! ‘A Letter to Vijz’ Air Max 1 ❤️Valentine’s Special

Giveaway Alert! Wij van Sneakerjagers hebben een toffe winactie samen met Vijz Bespokes georganiseerd. Speciaal voor Valentijnsdag heeft Vijz een schoen gecreëerd en jij maakt kans dit prachtexemplaar te winnen! Neem hieronder een kijkje naar de geweldige details van dit unieke design en lees hoe jij kans maakt om de ‘A Letter to Vijz’ Air Max 1 te winnen in jouw gewenste maat.

'A Letter to Vijz' Air Max 1

‘A Letter to Vijz’ Air Max 1: Customized Design

Rood en roze, de kleuren van de liefde die natuurlijk niet te missen zijn op een Valentine’s Special. Sam van IJzendoorn creëert de mooiste handgemaakte sneakers in zijn atelier. Dit keer heeft hij een speciaal design gemaakt op de Air Max 1, met als thema: Valentijnsdag. De schoenen zijn compleet gemaakt van zacht velours dat diep rood gekleurd is. De mudguard bestaat uit roze pythonleer en de eyelets hebben dezelfde kleur gekregen. Ook de swoosh is gemaakt van rood pythonleer en om deze er uit te laten springen, is de outline wit gemaakt.

Vijz Bespokes Customized Sneakers

‘A Letter to Vijz’ Air Max 1: Romantische Details

De sneakers zijn duidelijk met oog voor detail gemaakt. Zo heeft de tong een panterprint gekregen met textuur van rode haartjes. Op de hiel staan twee geborduurde tortelduiven die naar elkaar toevliegen. De hartjes boven de duiven staan symbool voor de liefde. Op de tong van de linkerschoen staat een brief, op de rechterschoen staat: “A letter to Vijz”. Om de sneakers nòg unieker te maken, mag de winnaar hier de naam van zijn/haar geliefde op laten borduren. 💌

Een ander uniek detail staat op de insole, deze is ge-quiled en daarop staan twee swooshes in de vorm van een hartje. Om de sneakers nog comfortabeler te maken, is er een witte italiaanse voering gebruikt en is de hak voorzien van een anti-sliphiel. Tenslotte komt dit liefdespaartje met maar liefst 5(!) verschillende schoenveters, cedar houten schoenspanners en wordt het geheel verpakt in een speciale love packaging.

'A Letter to Vijz' Air Max 1
Customized sneakers

Spelregels Giveaway

Ben jij, net zoals wij, verliefd geworden op deze romantische ‘A Letter to Vijz’ Air Max 1? Doe dan mee met de giveaway en wie weet win je dit paar in jouw maat! Om mee te doen, moet je de volgende spelregels volgen:

  1. Volg Vijz Bespokes (@vijzbespokes) en Sneakerjagers (@sneakerjagers) op Instagram.
  2. Plaats in de comments je gewenste maat waarin je de sneakers wil winnen.
  3. Tag ook 2 vrienden in je comment en wie weet is deze speciale Valentijnsschoen van jou!

Wij wensen je veel succes met de giveaway en alvast een fijne Valentijnsdag! ❤️

Air Max 1 Customized
The Turnover