Skip to content
Upcoming

Give away! Maak kans op de Nike SB Dunk ‘Chicago’

1 september 2020 16:00
Give away! Maak kans op de Nike SB Dunk ‘Chicago’

Afgelopen morgen, 1 september, was de langverwachte release van de Nike SB Dunk Low. Gezien de sneaker de laatste tijd bizar populair is geworden was de sneaker direct uitverkocht en hebben veel mensen de welbekende L te pakken. Maar wat nou als wij jullie de kans bieden op een paartje met bijpassend t-shirt?! Lees hieronder alles over deze Dunk ‘Chicago’ give away!

24/7 Store Nijmegen X Sneakerjagers

24/7 is een unieke sneaker en skateboardshop die je kan vinden in Nijmegen. Naast de beste skate en sneakermerken bieden ze ook een ruime selectie aan van streatwear kleding. Zo hebben ze stukken van Pop Trading Company, By Parra, Carhartt en nog veel meer toffe merken. Een van deze andere merken is Nike SB, en naast de kleding verkopen ze ook een goede selectie aan Nike SB sneakers. Dus neem zeker eens een kijkje in de webshop van 24/7, maar ga er ook zeker eens langs wanneer je in de buurt bent.

24/7 mag dan ook met enig regelmatig hele toffe Nike SB’s uitbrengen zoals de Parra Dunk, ACG Dunk en de ISLE Blazer mid. Je raad het al, ook de Nike SB Dunk Low ‘Chicago’ is ook gedropt bij 24/7. Speciaal voor deze release is er een gelimiteerd shirt ontworpen en jij maakt kan op deze Dunk inclusief dit t-shirt!

Nike SB Dunk ‘Chicago’ give away

Wat moet je doen om kans te maken?⁠⁠

  • Volg 24/7 store op Instagram
  • Volg Sneakerjagers op Instagram
  • Like de foto op het account van Sneakerjagers en 24/7
  • Tag twee vrienden onder het bericht
  • Laat je maat achter
  • Deel het bericht in je Instagram stories


De winnaar wordt op dinsdag 8 september om 16:00 uur bekend gemaakt via Instagram stories.

Dunk 'Chicago' give away