Skip to content
Upcoming

Reebok en Ghostbusters brengen een spooky sneaker uit

15 oktober 2020 19:17
Reebok en Ghostbusters brengen een spooky sneaker uit

Who you gonna call?! We komen steeds dichterbij halloween en kunnen we dus van vele merken halloween themed sneaker verwachten. Reebok is de samenwerking aan gegaan met Ghostbusters en hebben samen gewerkt aan het Classic Leather model. Op de sneaker zitten een paar leuke Ghostbusters details.

De eerste Ghostbusters film kwam uit in 1984. De film is gebaseerd uit de eigen fantasy van regisseur Ivan Reitman. In de film gaan de karakters door space and time om te vechten tegen geesten. De film is niet bepaald eng en is het meer ene comedy film. Ghostbusters heeft al vele samenwerkingen gehad met grote merken zoals Medicom Toy en BAPE.

Ghostbusters x Reebok Classic Leather

Het bovenwerk is gemaakt van textiel en heeft een overal crème kleur gekregen. Vele Ghostbusters detail zijn te zien op het model. Zo zit het Ghostbusters logo op de tong en staat er op de hiel “Who you gonna call?”. Het bovenwerk wordt afgesloten door het reebok logo op de midfoot en een griezelige graphic in de insole. Onder het bovenwerk zit een witte midsole met een slime graphic op de outsole van de sneaker.

De Ghostbusters x Reebok Classic Leather komt uit op vrijdag 30 oktober bij Reebok. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Ghostbusters X Reebok Classic Leather

H68136 · Prijs vanaf €60,-

Naar alle aanbieders
Ghostbusters Reebok Classic Leather
Ghostbusters Reebok Classic Leather
Ghostbusters Reebok Classic Leather
Ghostbusters Reebok Classic Leather
Images by Reebok