Skip to content
Upcoming

Geweldige Players Exclusive Jordan 3 “Oregon Duck”

24 december 2018 12:29
Geweldige Players Exclusive Jordan 3 “Oregon Duck”

De American Football spelers van de Oregon Duck hebben waarschijnlijk de beste Players Exclusive sneakers in de wereld. De Football spelers van de University of Oregon worden regelmatig verwend met een exclusieve Air Jordans. Dit keer met een Air Jordan 3 “Oregon Duck”

In de afgelopen jaren zijn er al een hoop Players Exclusive sneakers gemaakt voor de University of Oregon. Denk bijvoorbeeld aan de populaire Air Jordan 5 “Oregon Dukcs”. De Oregon Ducks Jordans behoren tot de meest exclusieve sneakers op de wereld. Dit komt doordat ze exclusief zijn voor de Football spelers van de Oregon Ducks. Ze worden dus niet gereleased. 

Jordan 5 "Oregon Duck"
Air Jordan 5

Het nieuwste model voor de Oregon Ducks is de Air Jordan 3 Thinker. De Jordan is helemaal in het thema van de Oregon Ducks. Het groene bovenwerk is gemaakt van suède. Het model is geïnspireerd op het originele ontwerp van de Air Jordan 3 door Thinker Hatfield. Deze had namelijk een Swoosh op het bovenwerk. Het leukste detail aan deze Jordan 3 is ongetwijfeld de Swoosh die verwisselbaar is. Zo kan er een zwarte, grijze, groene of gele Swoosh op de Air Jordan 3 geplaatst worden. 

Helaas zullen deze prachtige sneakers niet gereleased worden voor het grote publiek. Ben je toch benieuwd naar de Players Exclusive van the Oregon Ducks? Neem dan een kijkje op StockX.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Air Jordan 3 Tinker PE “Oregon Duck”

Air Jordan 3 Tinker PE “Oregon Duck”
Air Jordan 3 Tinker PE “Oregon Duck”
Air Jordan 3 Tinker PE “Oregon Duck”
Images by @Hanzuying