Skip to content
Brand

Get winter ready met Timberland bij Footlocker

5 november 2021 12:00
Get winter ready met Timberland bij Footlocker

Met de winterdagen om de hoek zijn de items van Timberland een absolute must. Het merk staat bekend om zijn weerbestendige items en zijn ook volop bij Footlocker verkrijgbaar.

Winter items van Timberland

Nu de zomer al ver achter ons is en de winterdagen dichterbij komen, zijn de items van Timberland een must in de kledingkast. Het merk werd in 1952 opgricht door founder Nathan Swartz. De eerste winkel werd in New Hampshire geopend. Dit deel van Engeland staat bekend om zijn heftige weersomstandigheden. Sneeuwstormen, hevige regenbuien, koude winters en zomerse hittengolven.

Footlocker Timberland

De items van Swartz moesten hier allemaal tegen kunnen. In 1973 kwam Swartz met de boot ‘Timberland’. Het bedrijf had toen nog de naam ‘Abington Shoe Company’ maar nam al snel de naam van de boot over. Net als dit paar zijn de items uit de Timberland collectie erg weerbestendig en uitermate geschikt voor het winterseizoen.

Om je een beetje op weg te helpen, hebben we een aantal favoriete picks geselecteerd bij Footlocker.

Timberland 6″ Premium Boot

We beginnen met de boot waar het allemaal mee begon. De 6″ Premium Boot heeft een upper gemaakt van leer en kleurt cognac. De Timberlands hebben een donkerbruine leren kraag gekregen. De vetergaatjes kleuren goud en op de hak is het Timberland logo in het leer gedrukt. Kortom, de perfecte boot voor de sneeuwachtige dagen.

Timberland 6 Premium Boot
Premium 6″ Boot €219,99
Timberland 6 Premium Boot

Uniform Longsleeve

Dit classic longsleeve combineert de kleuren zwart en geel. Op de borst en rug is het logo gedrukt. Het top heeft bij de mouwen en heup een elastische band. Dit shirt is makkelijk te combineren met de boots die hierboven genoemd zijn.

Timberland Uniform Longsleeve
Timberland Uniform Longsleeve €59,99
Timberland Uniform Longsleeve

Jacket Utility Lightweight

Dit opvallende jack heeft een camo-print en combineert verschillende bruin- en groentinten. Het jack is gemaakt van nylon en is lichtgevoerd. Op de borst zitten twee insteekzakken. Op de rits van het jack is het ‘boom’ logo te zien. Dit logo komt ook terug op het label bij de linkerzak.

Timberland Utility Jacket
Timberland Utility jacket €199,99
Timberland Utility Jacket

Timberland Utility Cuffed broek

Deze broek combineert mooi met het Utility jacket. De broek deelt hetzelfde camo-print en is gemaakt van katoen fleece. Op de linkerbeen is een hersluitbare zak gezet. Hierop is het Timberland logo te zien. De pants heeft elastieke banden bij de enkels.

Timberland Utility pants
Timberland Utility pants €99,99
Timberland Utility pants

Timberland Outerwear jack

Dit Outerwear jack is warm gevoerd en heeft een capuchon. Het jack combineert de kleuren geel en blauw. Op de borst en mouw is het logo te zien. Bij de borst zijn twee ritsbare zakken te zien.

Timberland Outwerwear jacket
Timberland Outwerwear Utility jacket €199,99

Northern Lights longsleeve

Een andere longsleeve uit dit rijtje, is dit fuchsia kleurige top. Het item heeft en ronde kraag en combineert de kleuren roze en blauw. Op de rug heeft het shirt een opdruk en ook op de mouwen is een opdruk gevonden. Op het borst is het Timberland logo te zien.

Timberland Northern Lights  longsleeve
Timberland Longsleeve €49,99
Timberland Northern Lights longsleeve

Premium Boot All-black

Mocht je op zoek zijn naar de Boot die goed past bij iedere outfit, check dan deze all-black versie van de Premium Boot. De boot heeft hetzelfde silhouet als het paartje dat al eerder benoemd werd. Deze versie deelt van top tot teen een zwarte kleur. Zo kleurt ook de zool zwart.

Timberland Premium Boot All Black
6″ Premium Boot Black/Black/Black €219,99

Utility Over The Head hoodie

Een ander pareltje uit de Utility collectie, is deze hoodie. Net als het Utility jack en broek deelt het design een camo-print. De hoodie heeft trekkoorden en een insteekzak aan de voorkant. Op de borst is het Timberland logo te zien.

Timberland Utility hoodie
Timberland Utility hoodie €119,99
Timberland Utility hoodie

Premium 6″ Boot Camo

Het laatste item uit het rijtje is deze opvallende 6″ Boot. Het paartje heeft een bijzonder printje op het bovenstuk. Hier is een fotoprint te zien met natuurlijke elementen Het paartje kleurt bruin en groen en heeft witte veters. Ook leuk om te weten, is dat het paartje nu in de sale is.

Timberland 6" Premium Boot
Timberland Premium 6″ Boot €179,99 €89,99
Timberland 6" Premium Boot

Dit zijn onze favoriete picks bij Footlocker. Neem snel een kijkje bij de nieuwe Timberland collectie en get winter ready!