Brand

Get winter-ready met de Converse ‘Cozy’ sneakers

6 november 2021 18:00
Get winter-ready met de Converse ‘Cozy’ sneakers

Converse heeft een aantal nieuwe paartjes die geschikt zijn voor de winterdagen. De ‘Cozy’ sneakers hebben een zacht bovenwerk en zijn van sherpa materialen gemaakt. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om je eigen Converse te customizen.

Converse ‘Cozy Utility’ collectie

De Chucks krijgen een zachte make-over in de ‘Cozy Utility’ collectie. Verschillende Converse modellen hebben een sherpa look gekregen. Het bovenwerk van de sneakers bestaan uit zacht sherpa en hebben verschillende kleuren gekregen. Daarnaast zijn er paartjes voor de dames en heren.

‘Cozy Utility’ Platform Chuck Taylor All Star

De Platform Chuck heeft een blauwe kleur gekregen. Het paartje heeft een witte plateauzool en neus. De upper is van sherpa gemaakt en geeft het paartje een bijzondere look. Daarnaast is dit winterse materiaal geschikt voor de komende winterdagen en is de sneaker met fleece gevoerd. Het Converse embleem is gemaakt van lichtblauw rubber.

Converse Cozy Utility Blauw
Cozy Utility Platform Chuck Taylor All Star €90
Converse Cozy Utility Blauw
Converse Cozy Utility Blauw

‘Cozy Utility’ Chuck 70 Sherpa

De Chuck 70 is een kenmerkend model van Converse en was in de jaren ’70 een befaamde basketballschoen. In dit paartje is de canvas upper vervangen door sherpa. Het model is in drie verschillende kleuren te verkrijgen en heeft een zachte look. De tong van de Chuck 70 is gewatteerd en het isolerende sherpa zorgt ervoor dat je voeten kunnen ademen.

De ‘Cozy Utility’ Chuck 70 Sherpa is in de kleuren ‘Egret’, ‘Zwart’ en ‘Strawberry’ te verkrijgen.

Cozy Utility Chuck 70 Sherpa
Cozy Utility Chuck 70 Sherpa ‘Egret’ €95
Cozy Utility Chuck 70 Sherpa
Cozy Utility Chuck 70 Sherpa
Converse Cozy Utility Chuck 70 Sherpa ‘Zwart’ €95
Cozy Utility Chuck 70 Sherpa
Cozy Utility Chuck 70 Sherpa ‘Strawberry’ €95

Converse Chuck Taylor Move ‘Cozy Tones’

Een ander paartje dat een sherpa make-over gekregen heeft, is de Chuck Taylor All Star Move. Dit model heeft een bredere zool gekregen, waardoor het een sportieve look heeft. De sneaker kleurt beige en heeft een sherpa upper. Daarnaast is de schoen gevoerd met gerecycled mesh. Op de binnenzool staat de quote ‘Perfect is not perfect’ gedrukt.

Converse Cozy Tones
Converse All Star Move Cozy Tones €90
Converse Cozy Tones

All Star ‘Cozy Tones’ Leer

De leren ‘Cozy Tones’ heeft net als de voorgaande modellen sherpa in zijn design. Dit materiaal is te vinden in de binnenvoering van de Converse. De upper is gemaakt van leer en heeft een aantal suède details. Het sherpa in de binnenvoering kleurt lichtroze en ook op dit paartje staat de quote ‘Perfect is not perfect’ op de zool gestikt.

Converse Chuck Taylor Cozy Tones
Converse Chuck Taylor Cozy Tones €90
Converse Chuck Taylor Cozy Tones

Custom Sherpa Platform Chuck Taylor

Bij Converse kun je jouw paartjes ook customizen. Combineer de platform Chuck Taylor met jouw favoriete kleuren. Voor de upper van dit paartje kun je kiezen uit vier verschillende aardetinten. Daarnaast kun je de veterogen en binnenvoeren naar jouw eigen smaak aanpassen.

Custom Sherpa Platform Chuck Taylor
Custom Sherpa Platform Chuck €110
Custom Sherpa Chuck Taylor

By You Chuck 70 Sherpa Custom

Ook de Chuck 70 kun je aanpassen naar je eigen smaak. Evenals de Platform Chuck, kun je bij dit paartje kiezen uit vier verschillende aardetinten kiezen. Het paartje behoudt zijn klassieke silhouet en heeft een sherpa jasje aangetrokken.

Custom Sherpa Chuck Taylor
Custom Sherpa Chuck Taylor By You €115

Er is dus ruime keuze in de zachte Converse sneakers. Of je nu voor een paartje uit de ‘Cozy’ collectie kiest, of een eigen custom ontwerpt, jouw voeten zullen de komende winerdagen heerlijk warm blijven.

The Turnover