Skip to content
Upcoming

Geniet van New Balance sale tot en met 30%❗

13 april 2021 10:15
Geniet van New Balance sale tot en met 30%❗

New Balance heeft weer een heerlijke sale. Je kan genieten van tot wel 30% Sale op verschillende artikelen! En dat is niet het enige. Orders boven de €50,- krijgen free shipping en als je een fout hebt gemaakt, kun je ook nog eens gratis retourneren. Van 12 april tot en met 25 april 2021 heb jij dus twee lucky weeks om te genieten van de sale. Ga via de onderstaande knop direct naar de sale of lees verder voor een outfit inspiratie!

Om jullie te inspireren hebben wij drie toffe New Balance sneakers voor jullie op een rijtje gezet! Bekijk hier onze selectie uit de New Balance Sale en zorg dat je ze claimed voordat ze zijn uitverkocht.

New Balance XRTC | WSXRCTXA

new balance XRTC | WSXRCTXA
By Sneaker Magazine

New Balance XRCT - Bone with Jewel

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

‘Less hype, more stoke!’ Deze dames XRCT is de nieuwste uit de X-serie. Het model is geïnspireerd op minder bekende modellen uit de jaren 90 en heeft een trail-geïnspireerde twist. De robuuste bovenmaterialen en de dikke tussenzool met klassieke ABZORB demping zorgen dat deze sneaker heerlijk comfortabel is. Koop ze hier>>

New Balance Unisex 527v1 | Meerdere kleuren

New Balance Unisex 527v1 | Meerdere kleuren

New Balance 527

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Check hier de drie beschikbare kleuren van de Unisex 527v1. Dit retro-geïnspireerd ontwerp is super stylish en comfortabel. Daarnaast biedt het bovenwerk van nylon en suède, stijl en duurzaamheid.

Unisex 574 Sky Lite | ML574NLA

New balance Unisex 574 Sky Lite | ML574NLA
By sneaker district

New Balance 574

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

De New Balance 574 is een klassieker. Het silhouet heeft retro geïnspireerde ontwerpdetails voor een stijlvolle look en comfortabele uitwerking met de ENCAP en Eva dempende zolen. Daarnaast hebben deze modieuze herensneakers een bovenwerk van suède en mesh. Koop ze hier>>

Ben je benieuwd naar andere onlangs uitgebrachte releases of upcoming releases? Check dan onze Sneakerjagers releasekalender en nieuwspagina! Heb je de app nog niet? Download deze dan hier. Zet je pushnotification aan en mis nooit meer een nieuwe release!