Skip to content
Upcoming

Geef je eigen draai aan de Converse Chuck All Star Platform door dit detail

6 oktober 2020 13:44
Geef je eigen draai aan de Converse Chuck All Star Platform door dit detail

Dat Converse altijd de meest te gekke sneakers dropt is niet onbekend. Eén van de meest populaire sneakers van dit moment is de Platform sneaker. Het klassieke model van Converse heeft een platform zool gekregen en krijgt daardoor een totaal andere look! De details op het bovenwerk maken deze sneaker helemaal compleet!

Converse gaat al mee sinds 1917, ondertussen valt het sneaker merk onder Nike. De Converse sneakers kwamen op de markt voor het basketbal maar al snel werd de sneaker ook buiten het veld gedragen. Vandaag de dag kennen we al verschillende modellen van Converse in de mooiste colorways, en zelfs verschillende samenwerkingen met grote merken.

Converse Chuck All Star Summer Mesh Platform

Op de Converse Chuck All Star Summer Mesh Platform zijn nu geweldige details te zien. Je hoort het al aan de naam maar het bovenwerk van deze sneaker is voor een groot deel bedekt met mesh. Hierdoor is de sneaker doorschijnend en kan jij je eigen look creëeren. Verder is de sneaker helemaal wit gebleven waardoor jij elke kleur of elk patroon kan combineren met deze sneaker om jouw look af te maken!

Zowel de zwarte als de witte colorway van de Converse Chuck All Star Sumer Mesh Platform zijn nu verkrijgbaar. Je kan deze paartjes scoren bij Converse, hieronder kan je de sneakers eerst nog eens goed bekijken. Om altijd op de hoogte te blijven kan je ons volgen op social media en een kijkje nemen in de releasekalender.

Converse Summer Mesh Platform 'White'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Converse Summer Mesh Platform 'Black'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders