Skip to content
Upcoming

Ga aan de slag met de nieuwe Nike Air Max 1 By You opties

22 januari 2020 15:35
Ga aan de slag met de nieuwe Nike Air Max 1 By You opties

Nike By You, vroeger Nike iD, geeft mensen de kans om een eigen sneaker te ontwerpen. Voor veel mensen is dit toch het platform om aan de slag te gaan en iets unieks te creëren. Ook verschijnen er vaak nieuwe opties en wanneer er nieuwe opties zijn is het altijd weer lekker knutselen. Waarschijnlijk raad je het al, er zijn nu nieuwe opties voor de Nike Air Max 1 By You.

Nike Air Max 1 By You

Waar we eerst wat meer keuze hadden qua materialen hebben we nu juist meer keuze qua kleuren! De kleuren die er nu zijn bieden dan ook een groot pallet aan te creëren colorways. De basis van de sneaker is gemaakt van de mesh. De overlay, underlay, mudaguard en hielstuk zijn gemaakt van suède. Een van de nieuwe en lang niet geziene optie is de outsole. Deze is namelijk weer in twee delen opgedeeld. Zo kan je niet alleen het midden stuk een kleur geven, maar ook de achter en voorkant zijn te bewerken! Een klein detail, maar vaak geeft dit net die extra touch aan je sneaker.

Tuurlijk kunnen we no2g veel meer zeggen over de nieuwe opties, maar natuurlijk is zelf aan de slag gaan het leukste. Check hier onder alvast een aantal voorbeelden of ga HIER direct aan de slag.


Nike WMNS Air Max 1 'By You'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 1 By You

Nike Air Max 1 'By You'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 1 By You