Skip to content
Upcoming

Deze zomer: Nike Air Max 95 ‘Fresh Mint’

23 januari 2019 14:00
Deze zomer: Nike Air Max 95 ‘Fresh Mint’

Na de introductie van de Nike Air Max 95 ‘Wild West’ is Nike nog niet klaar met het ’95 model! We kennen allemaal de OG Neon colorway en voor de zomer gaat Nike een variant van deze klassieke colorway uitbrengen. De Neon kleuren zijn echter wel vervangen voor een wat zachtere olijfkleur. Met het oog op de toekomst kunnen we uitkijken naar deze Nike Air Max 95 ‘Fresh Mint’.

Hier en daar in het land is de temperatuur steeds verder naar beneden gedaald en er valt zelfs sneeuw, genoeg redenen om te gaan fantaseren over de zomer. Alhoewel het er nu nog niet echt naar uit ziet komt der lente/zomer er ooit weer aan! Met een hoopvolle blik gaan we alvast een kijkje nemen naar deze Nike Air Max 95 Fresh Mint, een iteratie op de klassieke Neon colorway.

De details

De bekende layers van de Nike Air Max 95 hebben uiteraard een kleine fade van donker naar wat lichter. Het bovenwerk bestaat voornamelijk uit mesh met uiteraard de layers van suede. Bovenop de sneaker is het lacing systeem gemaakt van de olijfgroene kleur. Deze fresh mint look zien we echter ook nog terugkomen op de heel swoosh, de air unit en de OG Air Max branding op de tongue.

Bij andere Air Max Modellen zien we hem niet zo vaak maar bij de Air Max 95 is hij doodnormaal. We hebben het natuurlijk over de goude combinatie van black on black mid-en outsole. Waar het Fresh Mint bovenwerk op rust. Zoals de titel het al zegt zal deze strakke colorway pas in de zomer uitkomen ornd begin mei.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 95 ‘Fresh Mint’

Prijs: TBA
Kleur: White/Fresh Mint-Granite-Dust
Stylecode: CD7495-101
Releasedatum: 10 mei 2019


fresh mint
fresh mint
fresh mint
fresh mint
fresh mint