Upcoming

Fragment zorgt voor een magnifieke colorway op de CLOT x Nike Air Force 1

1 oktober 2019 12:00
Fragment zorgt voor een magnifieke colorway op  de CLOT x Nike Air Force 1

Een week geleden kwam het nieuws naar buiten dat CLOT en Nike de samenwerking zijn aangegaan. Samen brengen zij een blauwe colorway op de Air Force 1 en een grijze Air Jordan 1 Mid. Nu heeft Fragment zich gemengd in de samenwerking, er is namelijk een Fragment x CLOT x Nike Air Force 1 ‘Black’ onderweg.

CLOT en Nike werken al jaren samen. In 2006 brachten de twee labels hun eerste samenwerking uit. Samen brachten zij de CLOT x Nike Air Max 1 ‘Kiss of Death’ uit. Deze samenwerking werd gelijk enorm populair dus werd de samenwerking voortgezet. Drie jaar later, in 2009, verscheen voor het eerst een CLOT x Nike Air Force 1 in een rode colorway. Ook deze collab was een hit, dus besloten ze om 9 jaar later een nieuwe colorway uit te brengen op de Air Force 1, maar wel met hetzelfde sierlijke patroon op de upper. Er kwam een zilveren colorway uit.

Nu kwam vorige week het nieuws naar buiten dat er een nieuwe colorway was opgedoken van de samenwerking tussen Nike en het merk uit Hong Kong, CLOT. Het gaat om een blauwe colorway die ook weer over hetzelfde patroon beschikt als zijn twee voorgangers.

Fragment x CLOT x Nike Air Force 1 ‘Black’ | CZ3986-001

Hiroshi Fujiwara zijn label, Fragment, heeft zich aangesloten bij de samenwerking tussen CLOT en Nike. Met zijn drieën brengen zij een nieuwe colorway op de Air Force 1, namelijk een zwarte colorway. Het model beschikt over een zwart zijden bovenwerk dat beschikt over hetzelfde prachtige patroon als zijn voorgangers. Verder beschikt het model over een witte rubberen midsole om extra contrast toe te voegen. Hieronder is een gum outsole te vinden die de sneaker completeert.

Vind je deze zwarte colorway mooier dan de blauwe colorway? Houd dan goed Sneakerjagers in de gaten voor het laatste nieuws, want wij verwachten dat de samenwerking ergens in oktober 2019 zal uitkomen. Een exacte releasedatum is helaas nog niet bekend. Bekijk hieronder foto’s van de Fragment x CLOT x Nike Air Force 1 ‘Black’ die @kickwhoshow met ons heeft gedeeld!


Fragment x CLOT x Nike
Fragment x CLOT x Nike
Fragment x CLOT x Nike
Images by @kickwhoshow

The Turnover