Skip to content
Staff Picks

Footshop pakt uit met hun Black Friday Sale

21 november 2021 10:30
Footshop pakt uit met hun Black Friday Sale

Footshop zorgt ervoor dat hun Black Friday Sale onvergetelijk wordt. Ze zullen starten met een Deal Of The Day tot en met maandag 29 november. Tot en met 21 november zijn er kortingen tot 60% en vanaf 22 november zijn er kortingen tot 70%. Tussen 26 en 28 november zal er zelfs nog een extra kortingscode zijn.

Deal Of The Day

Elke dag zal Footshop een grote deal hebben. Elke actie is maar 24 uur lang geldig dus je moet er snel bij zijn om je slag te slaan. Op 21 november zullen ze beginnen met verschillende adidas items. Deze items variëren van schoenen tot kleding en tot accessoires. De dagen er na zullen er verschillende andere merken en andere items voorbij komen.

Onze favoriete Footshop items voor Black Friday

Om vast een beeld te schetsen van de items die Footshop aanbiedt, hebben wij een overzicht gemaakt van onze favorieten. In hun aanbod hebben ze veel verschillende sneakers, kleding en accessoires. De prijzen van de items zullen per dag variëren door de Deal Of The Day, de switch naar 70% korting en door de kortingscode.

Sneakers bij Footshop

Nike Air Zoom-Type SE | CV2220-301

De Nike Air Zoom-Type SE heeft een opvallend uiterlijk. Het bovenwerk is gemaakt van nylon en heeft ene ruitpatroon. Het gehele bovenwerk bestaat uit groene tinten, behalve de Swoosh en de branding. Deze zijn oranje. In de zool zit de Air Unit onder de voorvoet.

Footshop Black Friday Nike Air Zoom-Type SE

Nike Air Max 90 Premium ‘Dutch Green’ | DM2829-002

De Nike Air Max 90 Premium ‘Dutch Green’ valt ook onder de Black Friday Sale van Footshop. Het bovenwerk van dit paar bestaat uit grijs, beige en groen. De groene kleur wordt ‘Dutch Green’ genoemd en komt terug op de Swoosh.

Nike Air Max 90 Premium

adidas Superstar | EG4958

De adidas Superstar is al decennia’s lang een klassiek silhouet. Het model is gemaakt van leer en heeft een rubberen neus. De adidas strepen op de zijkant zijn gekarteld en zijn in het zwart. Ook de heeltab is in het zwart.

Footshop Black Friday adidas Superstar

Nike Air Force 1 Crater | DH4339-100

De Nike Air Force 1 Crater is voornamelijk gemaakt van duurzame materialen. Nike wil een einde maken aan plastic afval en wil hun CO2-voetafdruk verkleinen. Door middel van plastic afval te gebruiken in het ontwerpproces maakt Nike alsnog stevige en stijlvolle kicks.

Nike Air Force 1 Crater

Kleding bij Footshop

The North Face 1996 Retro Nuptse Jacket

De bekendste pufferjacket van The North Face, de Retro Nuptse Jacket, is geïnspireerd op een berg uit Nepal. Deze jas domineert de streetwear-scene en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. In de jas zit dons dat op een duurzame manier is gemaakt.

Footshop Black Friday The North Face 1996 Retro Nuptse Jacket

Nike Sportswear Tee

Het Nike Sportswear Tee heeft een simpel, maar creatief, ontwerp. Het logo van Nike staat op de borst in drie verschillende groottes en op drie verschillende plekken. Op de mouw, onderaan het shirt en op de rug zitten nog meer logo’s.

Nike Sportswear Tee

Nike Sportswear Club Crewneck

De Nike Sportswear Club Crewneck is een handige basic die in de winter goed van pas komt. De trui is lichtgrijs en heeft een klein Nike logo op de borst. Door de simpliciteit van deze sweater kan je deze bij een hoop verschillende broeken matchen.

Footshop Black Friday Nike Sportswear Club Crewneck

adidas Premium Tee

Het adidas Premium Tee is handig in de winter onder truien, maar kan in de lente en zomer ook gedragen worden als hip t-shirt. Het shirt is helemaal zwart met een klein adidas Originals logo op de borst in het wit. De pasvorm van dit shirt is oversized.

adidas Premium Tee

Accessoires bij Footshop

LEGO adidas Originals Superstar

LEGO heeft in de zomer van 2021 de adidas Superstar geïntroduceerd als bouwpakket. Deze sneaker kan je met veel lol in elkaar zetten en daarna tentoonstellen tussen alle andere kicks in jouw collectie.

Footshop Black Friday LEGO adidas Originals Superstar

Nike Shoe Box Bag

Om als kerstcadeau te geven of om zelf te houden, de Nike Shoe Box Bag. Met deze tas voor jouw sneakers kan je ze gerust mee op reis nemen zonder dat ze worden geplet of vervormd.

Nike Shoe Box Bag

Wil jij op de hoogte zijn van alle deals tijdens Cyber Week en Black Friday zelf? Zorg er dan voor dat je ons volgt op Instagram en dat je onze blogs goed in de gaten houdt.