Skip to content
Staff Picks

Foot Locker sale tot 50% korting op de vrouwencollectie

8 september 2021 23:52
Foot Locker sale tot 50% korting op de vrouwencollectie

Vanaf woensdag 8 september 2021 tot en met dinsdag 14 september 2021 is er wederom een grote Foot Locker sale. Dit keer is er korting op de damescollectie. Je shopt kledingitems en sneakers tot 50% korting. We hebben hieronder een overzicht gemaakt van een paar top items die je wil hebben.

Foot Locker sale vrouwencollectie

Foot Locker sneakers

In de Foot Locker damescollectie kun je veel unieke schoenen scoren. Deze eyecatchers fleuren elke outfit op. Natuurlijk zijn er ook fijne basics te vinden. Bekijk hieronder een paar kicks van Nike, adidas en PUMA. Natuurlijk zijn er nog veel meer modellen te vinden in de sale. Klik op onderstaande knop om alle afgeprijsde dames items te zien.

Nike Air Max Plus

Foot Locker sale

Deze Nike Air Max Plus heeft een witte basis met kleurrijke details. Zo zijn de swooshes, een deel van de tong en zool gekleurd in het roze en paars.

Nike Air Max Plus

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

adidas Ozweego

adidas ozweego

De adidas Oweego is een comfortabel model. Zoals je kunt zien, is de zool extra dik. De upper op deze colorway is zwart en heeft een paar oranje details.

adidas Ozweego

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Puma Cell Stellar

pink shoes

Als je van roze houdt is deze Puma Cell Stellar een perfecte match voor je. De overlays hebben een oudroze tint gekregen, terwijl de zool een fellere tint bevat.

Puma Cell Stellar

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Puma Cruise Rider

380636 01

Met deze Puma Cruise Rider ga je zeker opvallen. Het paar is wit en koraalkleurig. Het model ziet er sportief uit door het bovenwerk van mesh.

Puma Cruise Rider

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Nike Wmns Air Max 90

DH5719 100

Deze colorway op de Nike Air Max 90 is een goede basis voor onder je outfit. De schoen bevat beige en witte tinten. De swooshes vallen op door de donkergrijze kleur.

Nike Wmns Air Max 90

DH5719 100 · Prijs vanaf €191,-

Naar alle aanbieders

Kleding

Ook zijn er veel kledingstukken te vinden van grote merken. Er zijn items te vinden voor casual gebruik, maar ook voor tijdens het sporten. Bekijk een paar items hieronder en klik op de knop om alle kledingstukken in de sale te zien.

adidas Bold sweatshirt

Foot Locker sale

Dit sweatshirt bevat kleurrijke adidas logo’s in het midden van het shirt, die samen een cirkel vormen.

adidas Satin Joggers

Foot Locker sale

Deze broek is gemaakt van satijn en heeft hierdoor een zachte uitstraling. De kleur is klassiek zwart gehouden en heeft de drie bekende adidas strepen aan de zijkanten.

Nike Dance Tight

Foot Locker sale

Deze Nike legging heeft een tie-dye effect in een grijzige kleur. Ook zijn er kleine Nike swooshes te zien.

Tommy Jeans Shortsleeve

tommy hilfiger shirt
Images by Foot Locker

Dit shirt van Tommy Hilfiger heeft een meerkleurig gestreept design. Het Tommy Jeans logo is op het midden bij de borst bedrukt.

Dit was een kleine selectie van de Foot Locker sale op de damescollectie. Check snel alle items via FootLocker.nl. Wil je altijd op de hoogte blijven van alle sneaker aanbiedingen en het laatste sneaker nieuws? Houd dan onze blogs en nieuwspagina in de gaten, die je ook gemakkelijk via de Sneakerjagers app kunt bekijken!