Skip to content
Staff Picks

Foot Locker heeft nieuwe loungewear in hun Cozi collectie

31 maart 2022 10:00
Foot Locker heeft nieuwe loungewear in hun Cozi collectie

Foot Locker heeft in 2021 hun Cozi sub-brand opgericht. Cozi draait om vrouwen en in de collectie vind je vooral loungewear. De sneaker retailer heeft nieuwe items aan de collectie toegevoegd. Deze items zijn verkrijgbaar op de website van Foot Locker.

Lavendel

De items van Cozi zijn in verschillende kleuren uitgebracht. Eén van deze kleuren is lavendel. Foot Locker heeft ervoor gezorgd dat de items het hele jaar te dragen zijn. Zo zitten er in de collectie comfortabele hoodies en crewnecks, maar ook tanktops voor het warmere weer. Deze bovenkleding is te stijlen met de joggingbroek en shorts in dezelfde lichtpaarse kleur.

Cozy by Foot Locker Hoodie
Hoodie €50,00
Crewneck
Crewneck €44,99
Cozi by Foot Locker tanktop
Tanktop €39,99
Joggingbroek
Joggers €44,99
Cozi by Foot Locker shorts
Shorts €34,99

Grijs

Dezelfde items die in het lavendel zijn uitgekomen, zijn ook in het grijs gedropt. De grijze kleur is wat meer alledaags en ook een stuk makkelijker te stijlen met andere items. De hoodies in deze collectie hebben een grote buidelzak en een capuchon met trekkoordjes. Ook de tailleband van de joggers en shorts is strakker te trekken door middel van touwtjes.

Hoodie
Hoodie €50,00
Cozi Foot Locker crewneck
Crewneck €44,99
tanktop
Tanktop €39,99
cozi foot locker joggingbroek
Joggers €44,99
shorts
Shorts €34,99

Overige collectie

Naast lavender en grijs heeft Cozi by Foot Locker verschillende items ook andere kleuren gegeven. Zo kan je de items afwisselen en combineren met elkaar.

Cozi Perfect jurkje

Het Cozi Perfect jurkje is alleen verkrijgbaar in het zwart. De jurk heeft korte mouwen en een effen kleur. Het materiaal dat wordt gebruikt is katoen en erg geribbeld. Tot slot heeft dit jurkje een ronde hals.

Cozi Perfect jurkje
Cozi Perfect jurkje €69,99
cozi by foot locker jurkje

Cozi Perfect tanktops

We hebben de Cozi Perfect tanktops al in het lavendel en grijs gezien, maar deze kleuren horen ook thuis in deze collectie. Het topje is namelijk ook verkrijgbaar in off white en in het zwart. Deze kleuren zijn makkelijk te stijlen met de lavendel en grijze items.

cozi perfect tanktop
Cozi Perfect tanktop €39,99
cozi by foot locker tanktop

Cozi Perfect joggingbroek

De joggingbroeken van Cozi by Foot Locker zijn vanaf nu ook verkrijgbaar in het lichtgeel en in het lichtblauw. Deze kleuren zijn ideaal voor de lente die er aan zit te komen. Deze joggers hebben geen bijpassende tops en truien.

cozi perfect joggingbroek
Cozi Perfect joggers €44,99
cozi by foot locker joggers

Cozi Perfect shorts

Tot slot, de Cozi Perfect shorts. Net als de tanktops zijn deze korte broeken ook in het off white en zwart beschikbaar. Zo kan je een zomerse outfit creëeren met de items van deze collectie.

cozi perfect shorts
Cozi Perfect shorts €35,00
cozi by foot locker shorts

De allernieuwste drop van Cozi by Foot Locker is vanaf nu verkrijgbaar op de website van de sneaker retailer.