Skip to content
Upcoming

Eerste blik op de nieuwe Nike Air Max 1 NRG

24 augustus 2020 18:00
Eerste blik op de nieuwe Nike Air Max 1 NRG

Van de samenwerking met DENHAM tot de comeback van de ‘Lemonade’ colorway, er is nog veel om naar uit te kijken in 2020 als het aankomt op Air Max 1 releases. Ook zijn er afbeeldingen opgedoken van een nieuwe Nike Air Max 1 NRG.

Een paar maanden geleden kwam het nieuws naar buiten dat Nike de samenwerking aan is gegaan met het Nederlandse DENHAM. Samen hebben zij hun creativiteit losgelaten op 3 iconische modellen van Nike. Zo zien we de Air Max 1, Air Max 90 en de Air Max 95 langskomen. KLIK HIER om meer te weten te komen over deze collab!

Nike Air Max 1 NRG ‘Game Royal’

Op het eerste gezicht zie je meteen dat het een unieke sneaker is geworden. Mudguards zijn gemaakt van zwart leer, die rust op een wit lederen basis. De zijkanten kleuren rood en lichtblauw en deze kleuren zorgen voor behoorlijk wat contrast. De kleuren komen terug op verschillende soorten stof. Verder is de stitching duidelijk te zien op de verschillende panelen. Onder het bovenwerk loopt een witte zool met een blauwe Air Unit die het design helemaal afmaakt.

Een exacte releasedatum is nog niet bekend, maar de sneaker wordt in oktober 2020 verwacht. Houd onze pagina’s goed in de gaten om up-to-date te blijven van het laatste nieuws. Scroll naar beneden voor de eerste afbeeldingen.


Air Max 1 NRG
Air Max 1 NRG
Air Max 1 NRG
Images by @solebyjc