Skip to content
Upcoming

Pokémon x adidas collectie // First Look

7 mei 2019 16:07
Pokémon x adidas collectie // First Look

Afgelopen maart zagen we een aantal getailleerde beelden van de nieuwe Pokémon x adidas collectie. Toch was hier nog niet goed te zien hoe de sneaker er exact uit zal gaan zien. We moesten er even op wachten, maar de eerste on-feet beelden van de Pokémon x adidas collectie zijn er.

Het begon met een videogame in 1996. Een jaar later, als anime-serie, werd Pokémon één van de meest populaire shows in de geschiedenis. Dit keer komt er een samenwerking tussen adidas en Pokémon. We zagen op de eerdere beelden dat de collectie zal bestaan uit twee sneakers. Eén paar met Pikachu als hoofdelement en het andere paar met Squirtle als hoofdelement. Pokémon en adidas hebben goed nagedacht over de uitwerking.

De details

De twee sneakers zijn uitgewerkt op de iconische adidas Superstars, het model van adidas dat je tegenwoordig overal ziet. Het meest opmerkelijke zijn de illustraties van de bekende Pikachu en Squirtle. De bekende Pokémons uit de anime-serie zijn verspreid over de hele sneaker in een zwarte tint. Door de combinatie met de witte basis geeft het een opvallend effect. Het meest opmerkelijke aan de sneaker zijn de geborduurde figuren aan de zijkant van de sneaker. Deze zijn uitgewerkt in hun eigen kleur. Diezelfde kleur is ook weer gebruikt op de hiel en op de uiteindes van de veters. Hierdoor is de sneaker volledig in balans. De bekende Three Stripes zijn weer aanwezig aan de zijkant van de sneaker in het wit. Er gaat een gerucht dat het niet alleen blijft bij de Pikachu en Squirtle varianten.

Wanneer de Pokémon x adidas collectie uit zal komen is nog niet bekend. Ben jij benieuwd en wil je op de hoogte blijven van deze release? Blijf dan de releasekalender in de gaten houden.


Pokémon x adidas
Pokémon x adidas
Pokémon x adidas
Images by solebyjc