Skip to content
Upcoming

First Look: PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1

1 augustus 2019 15:51
First Look: PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1

PEACEMINUSONE gaat samenwerken met Nike. Dit gaan ze doen aan één van de meest iconische modellen. Namelijk de Nike Air Force 1. Een officiële releasedatum is nog niet bekend, maar er worden twee verschillende colorways verwacht. Van de zwarte colorway van de PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 zijn al foto’s gelekt.

Wie of wat is PEACEMINUSONE?

PEACEMINUSONE is het label van K-pop ster G-Dragon. G-Dragon wordt ook wel de koning van de K-pop genoemd en is de meest succesvolle K-pop artiest. K-pop is een muziek stroming die oorspronkelijk uit Zuid-Korea komt, maar ook steeds populairder begint te worden in Europa en Amerika. Zelfs de Ziggo Dome was niet te groot voor G-Dragon. Deze verkocht hij namelijk helemaal uit. Nu gaat het label van G-Dragon, PEACEMINUSONE, samenwerken met Nike aan verschillende versies van de Air Force 1.

De sneaker

De versie waarvan er al foto’s gelekt zijn heeft een volledig zwart bovenwerk met een witte Swoosh. Daarnaast is er een madeliefje te vinden op de tong van de sneaker. Dit is het logo van het label van de K-pop ster. Tenslotte zien we een zwarte streep/veeg op de midsole. Ook de veters van de sneaker zijn een stuk dikker dan normaal.

De tweede colorway heeft een kleurenschema van Black/Sport Red/White. Hoe deze kleuren worden toegepast op de Air Force 1 is nog niet bekend.

Er wordt verwacht dat de PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 zal releasen tijdens de feestdagen via Nike.com en geselecteerde retailers voor €200,-. Check de foto’s hieronder.

PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1
PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1
Images by spicychickenwings / solebyjc