Skip to content
Upcoming

First Look: Air Jordan 4 “Pale Citron”

21 december 2018 10:43
First Look: Air Jordan 4 “Pale Citron”

Jordan Brand viert in 2019 het dertig jarige bestaan van de Air Jordan 4. Eerder zagen we bijvoorbeeld al berichten van de Air Jordan 4 “Do The Right Thing” en Air Jordan 4 SE Lazer “Black Gum”. Nu komt er in 2019 waarschijnlijk nog een andere Air Jordan 4 colorway, namelijk de Air Jordan 4 “Pale Citron”.

De “Pale Citron” colorway is een nieuwe colorway voor de Air Jordan 4. Deze colorway is nog nooit eerder uitgekomen. De colorway bestaat uit vier verschillende kleuren. Om te beginnen met wit. Het grootste deel van het bovenwerk is gemaakt van wit leer. Daarnaast zitten er een aantal zwarte details op de bovenwerk. Zoals de hak, delen van de midsole en de veters. De outsole heeft de ‘Light Crimson’ kleur. Dit is een soort neon oranje/roze kleur. Deze kleur komt ook weer terug in de voering van de tong. Ook de accenten op de zwarte midsole en bij de veters bevat de Crimson kleur. De uitgelichte afbeelding is een Mock-up van de Air Jordan 4 “Pale Citron”. De onderstaande foto is waarschijnlijk de echte release.

Er word verwacht dat de Air Jordan 4 “Pale Citron” zal releasen op 2 maart. De prijs zal rond de €200 liggen. Er zijn nog geen officiële foto’s van de Jordan 4. We moeten het voor nu nog maar even doen met de volgende foto. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Air Jordan 4 “Pale Citron”

Releasedatum: 2 maart 2019
Prijs: €190
Colorway: White/Black-Light Crimson-Pale Citron
Stylecode: 308497-116

Air Jordan 4 "Pale Citron"
Image by @zsneakerheadz
The Turnover