Skip to content
Upcoming

First Look: Air Jordan 1 High ‘Dark Mocha’

30 juni 2020 20:11
First Look: Air Jordan 1 High ‘Dark Mocha’

Er was al een langere tijd bekend dat er een Air Jordan 1 High ‘Dark Mocha’ zou releasen, maar nog nooit zagen we echte foto’s van de nieuwe colorway. Er werd veel gespeculeerd over hoe de sneaker eruit zou komen te zien maar de eerste foto’s komen niet echt in de buurt van de speculaties.

De eerste mochups hadden een bovenwerk die erg deden denken aan de Travis Scott Air Jordan 1. Met bruine, witte en crème kleuren kwam de sneaker al snel in het lijstje van favoriete releases. Echter ontkrachten de nieuwe beelden deze geruchten totaal. Of hij nu meer of minder op de Travis Scott Air Jordan 1 lijkt kan over gediscussieerd worden. Wel vinden wij bij Sneakerjagers het een heerlijke colorway.

Air Jordan 1 High 'Dark Mocha'

Air Jordan 1 High ‘Dark Mocha’

Op de, nogal vage, eerste beelden is te zien dat de Air Jordan 1 High ‘Dark Mocha’ een compleet ander kleurenschema heeft. Het ‘Dark Mocka’ op de achterkant van de sneaker lijkt nog meer op het materiaal dat gebruikt werd bij de Travis Scott Air Jordan 1. Voor de rest zien we zwarte overlays die naar de toebox lopen. Dit is vergelijkbaar bij de Air Jordan 1 ‘Black Toe’. Daarnaast zien we lederen vlakken op het bovenwerk die opgebroken worden door de zwarte branding. Zie bijvoorbeeld de Swoosh en het Jordan Wings logo.

De release

Informatie over de releasedatum is weinig veranderd. Hij wordt nogsteeds tijdens de feestdagen van 2020 verwacht bij verschillende retailers en Nike. Neem hieronder een kijkje naar de nieuwe colorway en oordeel zelf welke jij toffer vindt. Check in de tussentijd ook de Sneakerjagers Releasekalender voor meer informatie over deze releases.

Air Jordan 1 High 'Dark Mocha'
Air Jordan 1 High 'Dark Mocha'