Skip to content
Upcoming

First Look: Air Jordan 1 “Crimson Tint”

8 januari 2019 12:05
First Look: Air Jordan 1 “Crimson Tint”

In 2019 kunnen we zeker wat verwachten van de Air Jordan 1. Na dat er geruchten rond gaan dat de Air Jordan 1 “Turbo Green” en “Neutral Grey” in 2019 zullen uitkomen zijn er foto’s verschenen van nog een Air Jordan 1 die waarschijnlijk in 2019 zal uitkomen. Namelijk de Air Jordan 1 “Crimson Tint”.

De “Crimson Tint” colorway van de Air Jordan 1 ziet er echt uit als een classic. Het bovenwerk lijkt gemaakt te zijn van zacht leer en heeft daardoor een premium uitstraling. Ook de kleuren combinatie, die hetzelfde is als bij de “Bred” Jordan 1, heeft een erg cleane uitstraling. De swoosh, toe box, en het gedeelte bij de enkel hebben de Crimson Tint-Hype Pink kleuren. Deze kleur komt terug op de outsole. De midsole is wit. Al met al, echt een top colorway!

Het duurt nog even maar er wordt verwacht dat de Air Jordan 1 “Crimson Tint” zal uitkomen op 27 april 2019. Hij zal net als de meeste Air Jordan 1’s €160 gaan kosten. Voor nu moeten we het nog doen met de volgende foto’s.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

AIR JORDAN 1 “Crimson Tint”

Releasedatum: 27 april 2019
Prijs: €160,-
Colorway: Black/Crimson Tint-Hyper Pink-White
Stylecode: 555088-081

AIR JORDAN 1 "Crimson Tint"
AIR JORDAN 1 "Crimson Tint"
AIR JORDAN 1 "Crimson Tint"
Images by Solebyjc


The Turnover