Skip to content
Where to Cop

Finish je looks met de juiste Nike Tee & Fit voor de zomer

2 juli 2019 16:34
Finish je looks met de juiste Nike Tee & Fit voor de zomer

De zomer is aan! Tijd dus om je looks af te maken met een zomerse touch en de juiste fit. De perfecte Nike Tee & Fit zorgt ervoor dat jij het comfortabel en koel houdt tijdens de tropische dagen.

Nike Tee & Fit

Nike staat als sportmerk natuurlijk bekend om de sportieve looks en weet als geen andere om te gaan met de wensen en eisen van met name sporters. Door nieuwe technieken te ontwikkelen voor deze sporters kan Nike deze weer toepassen op de lifestyle kleding voor dagelijks gebruik.

Nike Sportswear Tees hebben een standaardpasvorm voor een relaxed, soepel gevoel. De tees zijn van 100% katoen wat zacht en comfortabel aanvoelt.

Dit Nike Sportswear T-shirt is geïnspireerd op jerseys en is gemaakt met zacht katoen om je de hele dag comfortabel te houden. De oldskool print op de borst zorgt voor een retro look. Combineer deze tee met de NikeLab Collection broek en finish het met de Nike React Element 55.

Nike React Element 55 'Bright Crimson'

BQ6167-102 · Prijs vanaf €51,-

Naar alle aanbieders

De perfecte Fit

De juiste fit is naast de size ook een persoonlijke voorkeur. Zo draagt de één liever oversized tees terwijl de ander het liefst het shirt strak om het lichaam heeft. Uiteraard wil je dat je nieuwe shirt niet te kort is of er als een jurk uitziet. Dus de lengte speelt hierbij een grote rol. De Nike Sportswear tees hebben een standardpasvorm. Om je fit te bepalen heeft Nike een Size Fit Guide waar je precies kan zien welke maat je nodig hebt.

Dit Nike Sportswear T-shirt is de perfecte match met jouw iconische sneakers! Deze Teal Tint heren tee is gemaakt van zacht katoen voor comfy wear. Met golvende graphic en vintage wassing, geïnspireerd op ouderwets genieten in de zon.

Nike Air Max 97 'White'

921826-101 · Nu voor €180,-

Bekijken bij Nike