Skip to content
Upcoming

Fergus Purcell x Vans komt met Acid Wash collectie

22 mei 2020 12:30
Fergus Purcell x Vans komt met Acid Wash collectie

Er staat een gehele collectie op ons te wachten! En dit keer is het een heerlijke samenwerking. Namelijk met Fergus Purcell x Vans Acid Wash! Dit terwijl de laatste samenwerking nog geen maand geleden uit kwam. Nu staat er behoorlijk wat op ons te wachten, want ze zullen wel twee paar sneakers uitbrengen. Twee verschillende zonnebrillen en een jogging pak set. Alle onderdelen geven een knipoog naar de jaren ’80. Wanneer de gehele collectie zal uitkomen, zal heel snel volgen. De sneakers zullen beide op zaterdag 23 mei 2020 droppen.

Fergus Purcell x Vans Authentic Fergadelic ‘Acid Wash’

Een samenwerking tussen de twee is niet geheel nieuw, een maand geleden kwam de Fergadelic uit. Nu is er een vervolg van de ‘Vault Corner Shop Drink Pack’. Dit werd ook op de zelfde modellen gedaan als op de modellen die nu terug zijn, de Vans Authentic en de Chukka modellen. Beide paren hebben een acid wash-look die geïnspireerd zijn op een paar die eind jaren 80 werd uitgebracht. Nu worden ze geleverd met een paar afbeeldingen die de bovenkant bedekken. Die geven een knipoog naar de heerlijke jaren ’80.

Release info

Nog heel eventjes wachten dus, zaterdag 23 mei 2020 zullen ze beide droppen om 00:00 uur precies. Ze zullen verkrijgbaar zijn bij verschillende Vans retailers, dus weer er snel bij. Ze zijn gewild en zullen hard gaan, de sneakers zullen gaan vanaf 80,- euro. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben en blijf je altijd up to date.

Fergus Purcell X Vans Authentic Fergadelic 'Acid Wash'

VN0A4BV90621 · Prijs vanaf €88,-

Naar alle aanbieders

FERGUS PURCELL X VANS AUTHENTIC FERGADELIC ‘ACID WASH’ | VN0A4BV90621

Fergus Purcell X Vans Chukka Fergadelic 'Acid Wash'

VN0A4U3G0621 · Prijs vanaf €42,-

Naar alle aanbieders

FERGUS PURCELL X VANS CHUKKA FERGADELIC ‘ACID WASH’ | VN0A4U3G0621

Images by: Vans
The Turnover