Skip to content
Upcoming

De Feng Chen Wang x Converse Jack Purcell heeft een releasedatum gekregen

1 augustus 2020 14:50
De Feng Chen Wang x Converse Jack Purcell heeft een releasedatum gekregen

Het is al even geleden dat de Feng Chen Wang x Converse Jack Purcell voor het eerst verscheen, want dat was tijdens de AW20 London Fashion Week. Nu is er een officiële releasedatum naar buiten gebracht van de samenwerking.

Feng Chen Wang heeft voor deze samenwerking met Converse haar inspiratie gehaald uit haar geboortestad in de Fujian provincie die in het noorden van China ligt en de energieke straten in het drukke Shanghai en London. In de drukke steden is ze vaak te vinden is om haar creativiteit te kunnen uiten.

Feng Chen Wang x Converse Jack Purcell | Details

In totaal verschijnen er twee contrasterende colorways op het Jack Purcell model, namelijk een witte en een zwarte colorway. Beide sneakers beschikken over een basis die bestaat uit een mix van leer en suède. Op het bovenwerk lopen allerlei persoonlijke ontwerpdetails die de sneaker extra leven inblazen, zoals ‘Feng Chen Wang’ in Mandarijn tekens. Elk teken staat voor een onderdeel van het patroon. Het resultaat hiervan is een conceptuele interpretatie van zowel Wang als Converse’s heritage.

Op donderdag 6 augustus 2020 zal de samenwerking droppen tussen de twee. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €130,-. Check onze Releasekalender voor meer informatie. Scroll naar beneden voor foto’s.

Feng Chen Wang X Converse Jack Purcell 'Black'

169008C · Prijs vanaf €28,-

Naar alle aanbieders
Feng Chen Wang Converse
Feng Chen Wang Converse

Feng Chen Wang Converse
Feng Chen Wang Converse