Skip to content
Upcoming

Feature x Vans ”Sinner Club” pack

1 maart 2018 14:41
Feature x Vans ”Sinner Club” pack

Las Vegas aan je voeten!

Hoe fout maar geweldig zijn deze Vans! Feature is een merk dat zich gevestigd heeft in Las Vegas. Geïnspireerd door de slapeloze nachten, wazige onvergetelijke herinneringen in Las Vegas, is er een nieuwe samenwerking ontstaan tussen vans en Feature. Er komt nieuw pack uit, officieel getiteld  ”Sinner Club”. Dit pack bevat 2 van de meest iconische Vans modellen. De klassieke Slip-On en de Old Skool sneaker.

De sneakers hebben een luxueuze afwerking, voorzien van suède en fluweel. De colorway bestaat uit black, plum, en red. Een metallic lakleer bedekt de streep op de Old Skool sneaker, die verder wordt geaccentueerd door roze stiksels. Er zitten groene details op de tong, wat staat voor het geld dat wordt besteed in de stad.

Bij de klassieke Slip-On is er op de voorvoet een geïllustreerde cabaret silhouet geborduurd. De illustratie staat voor Las Vegas ‘Gentlemen Club’. Op de inlegzool zijn er bankbiljetten uitgebeeld en op de hak zit een groen met zwarte ”Off The wall” nummerplaat. Dankzij het metallic zilver langs de rand van de Classis Slip-On’s en de Old Skool roze namaakbond in de tong krijgt het pack een verzorgd uiterlijk. De collectie zal met twee extra sets veters komen. Ook zal er in de verpakking een fluwelen stofzak zitten om de sneakers in te bewaren.

De sneakers zullen alleen maar online verkrijgbaar zijn op de website van Feature vanaf zaterdag 3 maart. De prijs is nog niet bekend. Kan je niet wachten tot zaterdag? Klik dan hier om bij onze huidige Vans collectie te kijken.