Skip to content
Upcoming

Fear of God 1 komt met twee nieuwe colorways

4 januari 2019 12:56
Fear of God 1 komt met twee nieuwe colorways

De ontwerper van Fear of God, Jerry Lorenzo, heeft op zijn Instagram een foto gedeeld met daarop twee nieuwe colorways van de Fear of God 1.

Eind 2018 bracht Jerry Lorenzo al twee modellen uit in samenwerking met Nike. Namelijk de Nike Air Skylon II en de Fear of God 1. De laatste van deze twee wordt door vele media beschouwd als een van de beste sneaker releases van 2018. Nu is er dus een nieuwe foto verschenen van twee mogelijke nieuwe colorways.

Volgens de Instagram post van Jerry Lorenzo zijn de twee colorways gemaakt voor het basketball team van de Florida A&M University. De oranje en neon groene details op de Fear of God 1 passen perfect bij de tenue van de Flordia A&M University sport teams.

In de zelfde Instagram post geeft Lorenzo aan dat hij nog meer dan dertig verschillende samples heeft van de Fear of God. Echter zegt hij ook dat sommige wellicht het licht zullen zien en andere voor altijd in de doos blijven. Wat er met deze samples gaat gebeuren is ook nog niet bekend. Laat ons weten wat je van deze samples vind!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike x Fear of God 1 (Sample)

Fear of God 1
Image by @jerrylorenzo