Skip to content
Upcoming

Exclusieve foto’s van de nieuwe Mercer x NASA

15 maart 2019 09:29
Exclusieve foto’s van de nieuwe Mercer x NASA

Mercer Amsterdam gaat weer samenwerken met NASA voor een nieuwe sneaker. Eerder bracht het Amsterdamse sneakermerk als twee verschillende samenwerkingen uit met NASA. Nu zijn ze terug met een nieuwe Mercer x NASA. Exclusiever dan ooit. En wij van Sneakersjagers hebben als eerste een foto en informatie.

Wat meteen opvalt aan het ontwerp van de Mercer x NASA collaboration zijn de kleuren die gebruikt zijn. In de eerdere samenwerkingen was de kleur rood nog niet zo aanwezig. De NASA branding staat groot op het bovenwerk van de W3RD sneaker. Daarnaast zien we dat er gebruik is gemaakt van een rood kleurig suède om de hak van de sneaker op een stijlvolle manier te bedekken. Daarnaast zien we ook de materialen leer en mesh. Het grootste deel van het bovenwerk wordt bedekt met een licht grijze kleur mesh. De mudguard is gemaakt van wit leer en de toecap is gemaakt van een iets donkerdere kleur grijs. Deze toecap is net als de hak gemaakt van suède.

Natuurlijk heeft deze versie van de Mercer x NASA W3RD de witte midsole die zo karakteristiek is voor de W3RD. Tenslotte heeft de sneaker witte veters.

De Mercer x NASA W3RD word volgende maand verwacht. We weten dat ze exclusiever zijn dan ooit. Slechts 50 paar zullen gereleased worden.

Benieuwd naar de vorige releases van Mercer Amsterdam en NASA? Check dan de blog over de eerste en tweede release met NASA.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Mercer x NASA
Images by Mercer Amsterdam