Skip to content
Upcoming

Eric Emanuel x adidas Originals nieuwste samenwerking

23 april 2019 14:16
Eric Emanuel x adidas Originals nieuwste samenwerking

Eric Emanuel en adidas Originals gaan opnieuw een samenwerking aan. Afgelopen jaar vond er ook een samenwerking tussen deze twee plaats. Dit was op de adidas Originals Rivalry HI en adidas Originals Crazy BYW. Met de nieuwste samenwerking is de Crazy BYW echter weg gelaten, maar de Rivalry HI zien we weer terugkomen samen met de Rivalry RM.

Het label Eric Emanuel, dat vernoemd is naar de gelijknamige designer, staat bekend om zijn rap- , straatcultuur- en basketbalontwerpen. Dit past natuurlijk perfect bij een groot sportmerk zoals adidas. Eric Emanuel richt zich hierdoor op luxere sportkleding en sneakers.

De details

Eric Emanuel en adidas werken dus samen aan een pack van twee paar sneakers. Dit is de adidas Originals Rivalry HI en Rivalry RM. Het element dat op beide sneakers terug te zien is, is een wat ouderwetse bloemenprint. Deze print is geïnspireerd op vervaagd hotelbehang.

Als eerst kijken we naar de adidas Originals Rivalry HI OG. Hierop komt de bloemenprint direct goed naar voren. De gehele upper is namelijk voorzien van deze print op het gladde leer. Als kleuren op de upper vind je onder andere Off White, oud roze en licht groen. Over deze bloemen upper lopen natuurlijk de drie strepen van adidas. Deze hebben een mooie witte kleur gekregen waardoor de strepen goed opvallen ondanks de print op de achtergrond. De upper is geplaatst op een witte mid- en outsole. In het midden van de outsole vind je echter ook nog de oud roze kleur terug. Verder is de Eric Emanuel branding te vinden op de hiel en de tong.

De tweede sneaker uit het pack is de adidas Originals Rivalry RM. Deze sneaker oogt een stuk rustiger doordat de bloemenprint niet de overhand heeft. Je moet zelfs goed zoeken op het model om de bloemen te ontdekken. De print vind je namelijk alleen op de branding op de tong en op de heeltab achterop de sneaker. Verder vind je op de upper een beige/zandkleurige kleur. De upper van deze sneaker is voorzien van nubuck. Onder deze upper vind je een midsole dat voor een deel wit is, maar ook voor en deel geel/oranje. deze kleur loopt ook over naar de outsole. Op dit model vind je de Eric Emanuel branding alleen maar op de tong.

De adidas Originals Rivalry HI OG en Rivalry RM releasen op zaterdag 27 april. Check hieronder de foto’s met verdere informatie zoals de prijs en waar jij de sneakers straks kan bemachtigen.


Eric Emanuel X adidas Rivalry Hi OG

F35092 · Prijs vanaf €136,-

Naar alle aanbieders

Eric Emanuel X adidas Resto-Mod Rivalry 'Linen'

F35091 · Prijs vanaf €34,-

Naar alle aanbieders
Images by: adidas