Skip to content
Upcoming

Er zijn nu drie nieuwe colorways verkrijgbaar op de adidas Stan Smith

7 april 2020 13:00
Er zijn nu drie nieuwe colorways verkrijgbaar op de adidas Stan Smith

Er zijn drie nieuwe colorways beschikbaar op de iconische adidas Stan Smith. De Stan Smith heeft uiteraard geen introductie nodig maar we willen je wel graag kennis laten maken met drie nieuwe top kleurtjes waarmee jij de aankomende zomer mee kunt gaan shinen.

De sneaker is sinds zijn lancering niet veel veranderd van zijn design en is al in een heleboel verschillende kleuren en varianten verschenen. De adidas Stan Smith heeft, in tegenstelling tot andere adidas sneakers, geen drie strepen op de zijkant van het bovenwerk. In plaats daarvan zijn er 3 rijen met stipjes, die als ventilatieopeningen gelden. Wat begon als een tennisschoen is al snel populair geworden buiten het tennisveld en is nu razendpopulair als lifestyle sneaker!

adidas Stan Smith | EF6883 | EF4479 | EF4480

Deze Stan Smith colorways zijn perfect voor de zomer als je ons vraagt. Alle drie de sneakers beschikken over een wit bovenwerk. Elke sneaker heeft een andere kleur heel en branding logo op de tong. Zo heeft de eerste colorway een gele heel met een blokjes effect en is het branding logo op de tong ook geel. De tweede colorway beschikt over een ‘legacy green’ heel met daarbij het branding logo op de tong in deze zelfde kleur groen. De derde en tevens de laatste colorway heeft een lichte blauwe heel en branding logo gekregen. Alle drie de sneakers zijn gemaakt van stevig leer.

Deze drie vrolijke kleurtjes zijn vanaf nu verkrijgbaar! De sneakers zijn bij verschillende webshops verkrijgbaar dus check onze releasekalender om te zien waar deze allemaal verkrijgbaar zijn. Deze nieuwe Stan Smith sneakers zijn verkrijgbaar voor € 99,95. Volg ons ook op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws en sinds kort zijn wij ook begonnen op TikTok! Check hieronder de afbeeldingen van de sneakers.

adidas Stan Smith w

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
adidas Stan Smith
Images by JD Sports

adidas Stan Smith

EF4479 · Prijs vanaf €122,-

Naar alle aanbieders
adidas Stan Smith
adidas Stan Smith
Images by JD Sports

adidas Stan Smith

EF4480 · Prijs vanaf €70,-

Naar alle aanbieders
adidas Stan Smith
Images by adidas