Skip to content
Upcoming

Er zijn foto’s verschenen van de nieuwe colorway van de Nike Air Max 97!

1 februari 2020 13:00
Er zijn foto’s verschenen van de nieuwe colorway van de Nike Air Max 97!

Er zijn nieuwe foto’s verschenen voor een nieuwe colorway van de Nike Air Max 97. Hoewel Nike al flink wat bijzondere colorways op verschillende sneakers heeft gereleased, is dit toch ook echt wel een bijzondere colorway. Dit keer heeft Nike de AM 97 omgetoverd tot een geheel gouden sneaker.

De Air Max 97 heeft eerder dit jaar al een bijzondere colorways bekend gemaakt, dit was de ‘Air Max 97 Golf Grass’. De sneaker die in 1997 uitkwam was geïnspireerd op de ‘Bullet treinen’ die in Japan te vinden waren. Ondertussen is de sneaker in de meest iconische colorways uitgekomen en zijn er een hele hoop samenwerkingen geweest.

Closer Look

De Air Max 97 is een sneaker die de meest te gekke colorways al heeft gehad. Van golfschoen tot lifestyle sneaker, dat is wat de AM 97 is. Wat meteen opvalt aan deze colorway van de klassieke sneaker is dat alles goud is.

De Nike sneaker is komt uit in 2020, maar wanneer is nog onduidelijk. Een prijs en waar de sneaker verkrijgbaar is, zijn ook nog geen details over beschikbaar. Houd de releasekalender en social media in de gaten om op de hoogte te blijven. Ben jij nou benieuwd hoe de sneaker eruit ziet? Scroll dan naar beneden!


Air Max 97
Air Max 97
Air Max 97