Skip to content
Upcoming

Er zijn eindelijk goede foto’s van de StrangeLove X Nike SB Dunk Low

21 januari 2020 20:11
Er zijn eindelijk goede foto’s van de StrangeLove X Nike SB Dunk Low

Dat StrangeLove Skateboards een samenwerking met Nike SB aangaat is natuurlijk al een tijdje bekend. Maar eindelijk hebben we nu betere foto’s waarop de sneaker goed te beoordelen is. En we kunnen nu al niet wachten op de release van de StrangeLove X Nike SB Dunk Low!

StrangeLove staat bekend om zijn excentrieke en kleurrijke decks. Vaak sieren de meest bizarre en uitgewerkte designs de skateboards. Vandaar dat ook een collaboration tussen het merk en Nike SB zeker een leuke sneaker op kan leveren.

StrangeLove X Nike SB Dunk Low

Dat de sneaker uniek is geworden is een ‘understatement’! Met een nagenoeg roze upper is het een echte eye-catcher die je niet snel zal vergeten. De overlays van de sneaker kom in een lichte kleur roze en zijn gemaakt van suède. De underlays zijn dan weer gemaakt van een lichte tint beige. Deze panelen komen in een stof die wat weg heeft van velour. Natuurlijk kan het niet dat er geen gek design element van StrangeLove op zit. Zo zit er op de hak een schedel en hart design element. Verdere StrangeLove branding is te vinden op de tong label.

De sneaker word in februari van dit jaar verwacht, meer info zal snel volgen. Check hier onder de nieuwe foto’s van dit aanstaande pareltje en vergeet niet de releasekalender in de gaten te houden.


StrangeLove X Nike SB Dunk Low

CT2552-800 · Prijs vanaf €874,-

Naar alle aanbieders
StrangeLove Nike SB Dunk
StrangeLove Nike SB Dunk
StrangeLove Nike SB Dunk