Skip to content
Newsfeed

Er zijn beelden verschenen van een New Balance 327 ‘Paisley Pack’

19 juli 2021 21:00
Er zijn beelden verschenen van een New Balance 327 ‘Paisley Pack’

De New Balance 327 heeft een make-over gekregen voor het ‘Paisley Pack’. In het pack zitten twee paar sneakers. Eén colorway voor mannen en één colorway voor vrouwen.

De New Balance 327 is een bekend model van het sportmerk. Merken als Casablanca, size?, Aries, Staud en Levi’s hebben hun eigen draai aan dit silhouet mogen geven. Dit model kent ondertussen alle kleuren van de regenboog. Ondanks dat, weet New Balance de 327 een nieuw uiterlijk te geven met het ‘Paisley Pack’.

New Balance 327 ‘Paisley Pack’

Het ‘Paisley Pack’ bestaat uit twee sneakers waarvan één gemaakt is voor mannen en één voor vrouwen.

Op het bovenwerk van de 327 voor mannen zit een split design. Over het gehele bovenwerk zit een paisley print in het donkerblauw, rood en wit gemaakt van nylon. De overlays zijn van suède en contrasteren met de kleuren er naast. Een blauwe overlay op de rode print en een rode overlay op de blauwe print. Groen en crème komen ook terug op de overlays.

Op de colorway voor de dames zitten vooral pastelkleuren. Het split design zorgt voor een kleurrijke en zomerse sneaker. De paisley print is te zien in roze, lila, groene en blauwe kleuren. De suède overlays zijn ook in deze kleuren en in het grijs. De ‘N’ op de zijkant is omlijnd met de kleur van de voorste overlay. Bekijk de beelden van deze sneakers hieronder.

De releasedatum van het New Balance 327 ‘Paisley Pack’ is nog niet bekend. Wil jij deze release niet missen? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste sneaker nieuws.

New Balance 327 'Paisley Pack'
New Balance 327 'Paisley Pack'
New Balance 327 'Paisley Pack'
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date