Skip to content
Upcoming

Er komt een Sweater colorway op Air Jordan 1 Low

11 mei 2020 12:48
Er komt een Sweater colorway op Air Jordan 1 Low

Er staat een nieuwe colorway op de planning, het is nogal een bijzondere colorway die verwacht wordt op het Air Jordan 1 Low model. Het is namelijk een sweater colorway, ook wel bekend als ‘Nothing But Net’. Misschien komt de naam je al bekend voor, het thema is namelijk al eerder voorgekomen op de Air Jordan 7 die uitkwam in 2015. De stijl is geïnspireerd op natuurlijk niemand minder dan Michael Jordan, die droeg een combinatie van shirt en short met hetzelfde printje. Wanneer het paar uit zal komen is nog niet bekend, maar voor verdere informatie lees je snel verder.

Air Jordan 1 Low “Sweater” (Nothing But Net)

De bekende basketballer wakkerde het idee aan, en er kwam wat heerlijks uit. Michael Jordan droeg de combinatie op de Olympische Zomerspelen die zich in Barcelona afspeelden in 1992. En zelfs op de McDonalds Super Bowl commercial uit 1993 met Larry Bird.

Het Low Top model heeft een heerlijk bovenwerk van wit leer met zwarte lederen swooshes en accenten op de enkelkraag. Die zorgen voor een goede basis. En hoe kan je het vergeten?! De heerlijke opvallende grafische print overlays. Die passen bij de iconische sweater uit 1992 van basketballer Michael Jordan, maken de look helemaal af.

Release info

Wanneer het paar uit zal komen is nog niet bekend, wel gaan de geruchten dat het paar eind 2020 wordt verwacht bij Nike en Nike retailers. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben en blijf je altijd up to date over de heerlijkste sneakers die op de planning staan.