Skip to content
Upcoming

Er komt een Nike Air Max 270 React met Bubble Wrap

8 augustus 2019 13:45
Er komt een Nike Air Max 270 React met Bubble Wrap

De Nike Air Max 270 is één van de nieuwste modellen van Nike en er zijn al behoorlijk wat opvallende colorways uitgekomen zoals de ‘Electro Green’ en ‘Bauhaus’ colorway. Nu lijkt er nog een opvallende versie te komen van de Nike Air Max 270 React. Deze Nike Air Max 270 React Bubble Wrap beschikt namelijk over een materiaal dat erg lijkt op het bekende bubbeltjes plastic.

Rondom de tong en de veter ogen lijkt de sneaker allemaal doorzichtige bobbeltjes te hebben. Vooral de tong zit helemaal onder met het materiaal.

De rest van de sneaker heeft een kleurrijk bovenwerk. Het grootste deel van het bovenwerk is wit gekleurd met rode details. Kijk bijvoorbeeld naar de hak, Swoosh en mudguard van de sneaker. Deze zijn allemaal rood gekleurd en geven het witte bovenwerk wat meer stijl. De toebox en het gedeelte onder de Swoosh is een mix van rood en wit. Het wit lijkt namelijk over te lopen in een rode kleur.

Natuurlijk beschikt de sneaker twee van de meest comfortabele technologieën van Nike. In de hak zien we natuurlijk de Nike Air Max 270 technologie die zorgt voor heerlijke demping in de zool. De rest van de zool is gemaakt van het heerlijk zachte React materiaal. Samen zorgen ze ervoor dat de Nike Air Max 270 React op dit moment één van de meest comfortabele sneakers is.

Over de releasedatum van de Nike Air Max 270 React Bubble Wrap is nog weinig bekend. Toch verwacht men dat het niet heel lang meer gaat duren tot deze sneaker zal uitkomen via Nike.com en verschillende retailers. Wel zal hij, net als de andere Nike Air Max 270 React sneaker, €150,- gaan kosten.


270 React Bubble Wrap
270 React Bubble Wrap
270 React Bubble Wrap

The Turnover