Skip to content
Upcoming

Er komt een Nike Air Force 1 x Drew League sneaker

27 februari 2020 09:23
Er komt een Nike Air Force 1 x Drew League sneaker

De Nike Air Force 1 bestaat al een tijdje en is niet weg te denken uit onze schoenencollectie. Nike komt binnenkort met een nieuwe samenwerking met de Drew League. Deze sneaker is een eerbetoon aan de basketbalcompetitie.

De Drew League is een basketbalcompetitie die is opgericht in 1973 door Alvin Wills. De Drew League begon met 6 teams Het doel van deze competitie was om jonge mensen te helpen bij betekenisvolle relaties op te bouwen op het veld die zouden overlopen naar de buurt. De competitie is opgestart met 6 teams en is uitgegroeid tot 28 teams. De Nike Air Force 1 is uitgebracht in 1982 en begon als een basketbalschoen. Een top combinatie dus voor een samenwerking!

Nike Air Force 1 Drew League | Closer Look

De sneaker zal zijn eigen klassieke colorway behouden, namelijk wit. De sneaker is gemaakt van stevig leer met textiel in de binnenkant. Dit textiel zorgt ervoor dat de sneaker lekker loopt en aantrekkelijk is om te dragen. Nu hoor ik je denken, welk stukje van de Drew League is eraan toegevoegd? Nou, het design wordt afgemaakt met ‘Drew League’ op de zijkant en achterkant van de schoen en op het branding logo op de tong. Het medaillon dat zit bevestigd aan de neus van de schoen is wit gemaakt in plaats van zilver.

Wanneer deze sneaker uitgebracht zal worden is nog niet bekend. Ook de prijs en of de sneaker in Europa uitgebracht gaat worden is nog onduidelijk. Houd onze releasekalender in de gaten voor meer informatie over alle sneaker releases. Check hier beneden de afbeeldingen van de sneaker!

Air Force x Drew League
Air Force x Drew League
Air Force x Drew League