Skip to content
Upcoming

Er komt een nieuwe samenwerking met Size? en de Nike Air Max 95

3 maart 2020 14:11
Er komt een nieuwe samenwerking met Size? en de Nike Air Max 95
Beluister dit artikel

Size? bestaat dit jaar 20 jaar en om dat te vieren komen zij met verschillende samenwerkingen. Dit hebben ze in februari aangekondigd doormiddel van een YouTube video. Er is nu nog een nieuwe samenwerking verschenen! Deze keer is bekend gemaakt dat er een samenwerking komt tussen Size? en Nike. Er komt een nieuwe colorway aan op de Nike Air Max 95.

De Nike Air Max 95 bestaat al een tijdje en is nog steeds een pracht plaatje in onze schoenenwereld. Wat opvalt aan de Air Max 95 is dat de Swoosh kleiner is dan we gewend zijn van de sneakers. De Air Max 95 beschikt over een zichtbare air-unit wat zorgt voor de ultieme comfort tijdens het lopen. Size? is in 2000 opgericht om het nieuwste en beste te brengen naar London, Manchester en Brighton. Al snel is Size? uitgegroeid tot heel Europa. Hun passie om unieke en exclusieve projecten te lanceren is altijd gebleven ondanks dat de tijd is veranderd.

Size? x Nike Air Max 95 ’20 voor 20′ | Closer Look

De sneaker is gemaakt van stevig leer en krijgt een kleurrijke colorway. Het roze mesh, dat te zien is op het bovenwerk zorgt ervoor dat de schoen een geheel krijgt. Verder heeft de sneaker aan de buitenkant een donkere colorway met de kleuren bruin en grijs. In de sneaker bevinden zich een aantal verschillende patronen en prints. Zo worden kleuren overlapt en is er een gestippeld effect terug te vinden. De binnenzijde van deze sneaker heeft een soort van regenboog effect. Een belangrijk detail is dat deze binnenzijde van de linker- en rechterschoen verschillend zijn. De rechterschoen heeft een kleurenpallet van groen en blauw, terwijl de linkerschoen een kleurenpallet van geel, roze en paars heeft. Als finishing touch om de sneaker compleet te maken is het branding climax logo op de tong neon geel gemaakt.

De sneaker zal deze maand nog uitgebracht worden. Wanneer deze precies uitkomt is nog niet bekend. Deze te gekke samenwerking mag je niet missen! Ben je benieuwd welke sneakers er binnenkort uitkomen? Houd dan onze releasekalender in de gaten en volg ons ook op social media voor het laatste sneakernieuws.

Size? x Nike Air Max 95 '20 voor 20'
Size? x Nike Air Max 95 '20 voor 20'
Images by Size?